Friday, September 16

Maafkanku Sayangku

Lama menyepi ye dak?Yela gua masih lagi trauma dengan kes yang terjadi pada diri gua haritu.Alah kes tutututu,masih trauma sehinggakan mood untuk bersembang bersama kesayanganku di sini masih tiada.Aduh!

Gua bukan sengaja tinggalkan kesayanganku keseorangan,tetapi keadaan tidak mengizinkan kita bersama.Ini kerana internet di dalam kawasan bilik gua sungguh laju-laju gila babi belon.Macam gampang speed dia,nak bukak facebook pun tunggu setengah jam.

Sebab tula gua masih hilang,kali ni bukan dengan cara mistik,tapi cara realiti.HEHE

Mungkin esok-esok gua akan mula menulis dengan idea idea gua,sebab gua tengok internet macam dah stable dah,dah boleh main internet ni dah kira ok.

Banyak lagi luahan gua nak kasi kat lu orang semua,banyak lagi idea gua,tapi disebabkan gua malas dan sibuk,jadi gua postpone entry seterusnya lagi.

Maafkanku Sayangku.

Adios.

4 comments:

Namee Roslan said...

gedik lah kau ni. sayang2 tapi tak update pun. ceh. aku tunggu ok.

Miss Lady Iena Nazir said...

k.

Dzarief Zuhdi said...

tunggu wifi utm upgrade la.. hehe

qlah said...

okiy dokie . #tetiba je kan .