Sunday, February 8

Sebenarnya

Yang sebenarnya, aku tak tahu kenapa bila dengan kau je aku xde topik nak cerita padahal masa mula mula kenal kita whatsapp xhenti henti.

Memang selalunya macam tu. Then bila takda topik, mulalah aku borak perkara yang membuatkan kau turn-off. Kan?

Aku rasa kita patut jadi kawan je.
Bila ada feeling ni, susah. Nak borak pun tak tahu apa topik.

Sedih. Kita takda jodoh. 😂😂😂

No comments: