Thursday, April 7

All is Well

Aku baru je tengok semula 3 idiots ni. Sebab dulu dah tak ingat sentimental value dalam cite ni, so aku tengok skali lagi.

All is well. Trademark cerita ni. Cara macam mana nak pujuk hati kita yang sedih, gelisah, tak senang hati, risau.

Memang, ianya salah satu cara nak tipu hati kita. Even kita dah tau apa akibat sesuatu perkara, kita tipu hati kita supaya tidak bersedih, tidak risau.

Dan hati kita tidak akan risau dan bersedih setakat sampai kita bertemu dengan akibat sesuatu perkara itu.

Biasalah, kerja site ni banyak cabaran. So, pujuk lah hati aku dgn "all is well, all is well".

And cara tu jugak aku pujuk hati aku kalau bersedih dalam hidup ni.

Thats why korang xkan pernah tengok muka aku bersedih. Hewhew

Adios.

No comments: