Monday, January 9

Re-cap 2016: Januari

Berakhir di Januari.
11 Januari bertemu,menjalani kisah cinta ini.

Sudah,sudah. Itu semua lagu. Bukan kisah aku.

2016 dah berlalu, 2017 sah menjadi peneman hidup manusia sejagat. So aku nak recap sikit pasal 2016.

Bulan Januari genap sebulan aku kerja dengan WCT kat Rapid ni. Masa ni hati sayu lagi dengan yang lama, tapi mencari jugak awek awek kat rapid ni. Ada sorang nama dia Z. Aku terpikat tapi aku tak berani. Januari jugak bulan kelahiran dia. Masa tu sambut birthday dia adala sedikit surprise party. Aku yang atur. Sebab aku suka dia so aku aturkanlah. Haha

Tapi masa tu aku tak berani, macam tarik tali je hati ni disuruhnya confess lah. Aku berdegil sebab yelah dia hot gila kot.

Nothing much happen actually on that month. Yang penting masa ni kerja memang tak sibuk sebab site kena hold kerja. So gaji buta lah sekejap.

Masa ni jugaklah aku dah start move on dgn yang lama. Trick aku senang je, benci laknat dan lahanat. Terus move on.


1 comment:

IQ = Iez Qis said...

sudah2 la pul, bawak2 lak kembali ke pangkal jalan, haha!

bila penyudahnya pul oii, thun lepas punya recap pun tak berhabis, tup2 muncul tahun baru pulak