Tuesday, January 11

demn!xde orang nak baca blog gua.

emm..
kali ni gua nak mintak pendapat para pembaca,
pari pembaca pun bole bagi pendapat masing2,
open to all readers k.
sebab nye ak bwat entry ni,sebab ak rase xde orang nak baca ape yang aku tulis,
maybe aku tulis dalam ni semuanya sampah2 belaka,
celaka!

gua nak taw adakah entry gua yang ditulis ari2 menepati citarasa sang blogger?
gua rasa macam ade xkena ckit la ngan blog gua ni,
rase macam xsyok sangat kan?
sape stuju?
angkat bulu kaki.
bukan ape,gua rase macam asyik menulis karangan sekolah rendah je,
tapi gua xtaw la klu ade pembaca yang suka akan karangan sekolah2 ni kan?
gua xtaw.
disebabkan dilemma inilah membuatkan gua menulis entry ini.
sape2 yang membaca,sila tinggalkan komen anda serba sedikit tentang blog gua ini ok!

p/s:gua dah gile sampai jadi sesame street.

3 comments:

Jue said...

jgn le ckp camtu, maybe ramai yang jd silent reader kot.. don't worry k

dyah pinky! said...

kena lebih rajin dtg blog orang. komen2. blogwalking. dan mcm2 ah. kena promote blog sndiri woo. jgn putus asa. hehe. aku pun rasa mcm kau jugak. takyah risau sgt ah. ada je yg baca tu.

izyan_5025 said...

lorr...ada je la nak komen blog ko nih..nyway, komen la blog laen jugak..bru ada yang nak komen blog kiter..ok?