Monday, January 10

Losyen Mustajab Pati Halia

alah,ni entry pasal losyen ni yang budak2 zaman skunk dok pakai,
nak kasi ilang lemak la,
kasi punggung ketat la,
hilangkan buncit la,
klu juz pakai camtu je xjadi sebenarnye,
kenalah diikuti dengan exercise,
xcaye?gua punye akak penah pakai benda alah ni,
dia sertakan dengan niat2 untuk kurus,
berserta senaman.
dia cakap dia guna time nak pegi jogging la,
dlu gua pun penah pakai benda alah ni,
berhasil,tapi gua kena la buat sit-up jugak untuk kempiskan perut,
kah3
gua da cakap kan gua ni 'ROY'
haha.
gua jugak nak cite,benda ni jadi kat gua,
gua pakai benda ni time gua demam,and time tu plak sonata musim salju kan,
disertai lagu Hazami yang feymes waktu gua skola-skola dlu,
gua nak bagi warning la,jangan la pakai benda alah ni waktu lu oll's dmam k,
akan menambahkan lagi kesejukan pada badan lu oll's smua,
dan membuatkan anda punye dmam makin truk,
gua da hadap da benda ni,
gua pakai,trus jadi sjuk,cam duk kat europe,
seyesly,
dont try this,
nasihat dari gua yang da penah alami nye.

p/s:belilah sekarang,sementara stok masih ade di kedai2 berdekatan.
oi sape suh ko promote barang owg?cibai!

3 comments:

Dayana Nasir said...

haha. bengong. tak sangka blog ko pun ada bagi tips nak kurus. kekeke.

Saiful Bahari said...

haha.
ni bukan tips,ni cara2 je,
kah3
ak xtaw nak cite pe da.
tepaksa kuar entry nih.

armouris said...

lagi info tentang halia di SIHAT SELALU - Khasiat Halia