Friday, January 28

Hati Lelaki yang Keras

alah,
benda same gua nak cite,kali ni dalam rancangan Lelaki Hari Ini!
yeah,bertemu lagi kita di dalam rancangan yang hot meletup,
kali ini bertajuk "Hati Lelaki,ada taman?"
haha.gua sebagai lelaki,gua kena tahan taman2 gua supaya tidak dicemari oleh
kulat2 busuk,lalat a.k.a langau,ala,
korang mesti da biasa kan benda ni.

alah,hati laki ade taman bila dengan teman wanita dia je kan?
macam lu orang yang tgh baca ni,klu ade yang baca la.
haha.
ok la,kali ni gua nak touching skit,
lu rase la kan,semenjak berkawan,lu orang ade rase touching2 ngan membe2 kan?
mesti ar penah.
tapi lu orang mesti jaga hati diorang kan supaya diorang xsedey2,
supaya happy slalu,
tapi penah terpikir x,
sape nak jaga hati lu??
hati gua sape nak jaga?
gua jaga hati membe2 gua beb,
kah3
haram jadah,
yela,gua xnak la cite touching full,
baca blog nak tenangkan fikiran,
nak kasi funny kan,
tapi pikir2 kanlah,
hati anda,anda punya,hati membe2 anda mereka yang punya,
jaga hati masing2 jela pasni,
and xyah berkawan klu xnak jaga hati membe.
sekian.
adios.

p/s:kepada sesiapa yang mempunyai teman,jagalah teman anda,jaga tingkah laku anda,jangan jadi macam gua ok.

7 comments:

| cik azeya | said...

baik.

:)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sometimes feel like kita je jaga perasaan org, but they are not:( wuhuhu. tapi takpe, manusia boleh berubah. so kita anggap itu mmg sifat azali mereka da kita sndiri punya sifat2 yg tak tentu baik di pandangan mata mereka. terima seadanya. yg baik jadikan tauladan, yg buruk jdkan sempadan!

Saiful Bahari said...

waaaa.cik fifi hebat!
btul kan?yang baek jadikan sempadan kat negara thai.kah3

APi said...

hati orang kita jaga..
hati kita kita la kena jaga sendiri..
lumrah manusia..

Saiful Bahari said...

encik APi:btul3,gua stuju,nak jaga guna ape?jusmate?

erin said...

jusmate? uihh gune t0wh leh jge aty ek? ad0ooy bru taw, ingtkan leh jge bdn je gne jusmate t0whh~

Saiful Bahari said...

kwah2.so silalah jadi tokan tuk cik rozmey okey!