Friday, January 28

Tamparan Wanita

kali ini gua kembali dalam rancangan "Wanita Hari Esok"
kali ini gua dengan selamba menjemput artis-artis tanah air kita,
cik siti wan kembang kempis.
ya,cik,di sini saya ingin mengutara selatan-kan satu soalan kepada encik,ehh
cik kembang kempis,


gua:bagaimanakah cara seseorang wanita itu menolak cinta si lelaki?
cik kembang kempis:oh,yea,auwww,xsangka ya,hari ini saya sangat femes skali,hey u oll's,i likeeee!

gua:what the hell cik kembang kempis,jawab la soklan gua.
cik kembang kempis:ops!sory,terover..auwww!
actually la kan,kalau la seorang wanita menolak lelaki,opss!chop!tolak dari mana?hati?atas bangunan?or tolak dalam longkang?
gua:lu nampak bulu kaki gua?lebat x?nak rasa?
cik kembang kempis:ops!sory terkehel kerongkong kejap,sory auuuuww!
gua:zZz
cik kembang kempis:ok2 i xnak maen2 kali ni,i jawab soklan u ye cik abg ensem.
gua:geli!!!
cik kembang kempis:
1.klu wanita xsuka laki tuh,dia akan cakap,i sebenarnya xckup cantik untuk couple dengan u.
2.dia akan cakap,saya rasa kita xde jodoh la,saya xpadan dengan awak.
3.saya rasa kita jadi kawan dulu ek?pastu baru kawin ye?
4.saya sebenarnya nak cakap tapi xsampai ati,awak huduh sangat la.
5.saya sebenarnya da kawen la awak.
6.saya dah pregnant la awak,da ade anak 10.
7.cuba awak cermin dlu muka awak?macam korean x?saya suka yang korea2 je.
8.saya anggap awak macam adik saya.
9.mak saya marah saya couple la awak.
10.saya nak fokus pada study.
11.couple tu haram la awak,xbaek taw.




gua:yeke sampai macam tu skali?gua rase gua da pena kena.tapi gua lupe bile.
cik kembang kempis:u oll's jaga taw,kadang laki2 pun same,macam encik di sebelah saya ni.

5 comments:

Nurul Faezah said...

Hik3~ lucu.. Auwwwwww!

iela_fadila alias said...

haha.memang..ada ja alasannya..

zUlaikha rAzak said...

kau lawak weh!

Saiful Bahari said...

gua maen hentam haram je.kah3

MaErA kZz said...

haha...ntah papew..