Wednesday, March 2

Cerita Tertutup

tajuk entry pun cerita tertutup,dan ianya berlaku berdekatan dengan gua,
tagline gua,"gua tulis sesedap rase,jangan ade yang terasa".ini untuk menjauhkan diri dari dicaci dimaki serta di saman oleh pihak-pihak tertentu..
13 March ni kat UTM nih akan diadakan UTM international Horse Show,show kuda la,lumba kuda gua tak pasti ade ke tak,kalau ade,boleh beli kuda kan??keh3
gua tak nak cite pasal tuh,gua nak cite pasal perkara yang telah terjadi sebelum Horse Show ni diadakan.

jalan mesti cantik,tak nak lobang-lobang....
jalan kampung ni berlobang,ape Pak Abu buat???!!!!
bile time ade show-show je barula jalan nak turap balik,
bile raja nak datang barula nak turap balik,
bile menteri-menteri datang,barula nak buang semak samun lalang langau semua,
benda nih da bese,mesti penah terjadi kat lu orang jugak kan?
bese la tuh...
tapi takkan la sampai nak tunggu raja,menteri datang baru nak turap jalan kan?
nak dikatakan,jalan dalam UTM nih haram J...
lobang sana lobang sini,gua tak taw la sape tebuk..ade mat gian tebuk kot..mane gua taw kan...
memang betul la ape lecturer highway gua cakap,
orang kenamaan datang barula nak settlekan kerja remeh-remeh camni,
tapi bab jalan lobang,bukan remeh.
kalau-kalau ade eksiden disebabkan lubang terbabit,sape salah?lubang?
bods ke ape salahkan lubang..
sendiri mau ingat la k..
lain kali,kalau lubang je terus turap..huh!

2 comments:

IQ = Iez Qis said...

haha..bnor betul~~ mcm enros ckp la kn~~ nti konvo 26-27 mac...haa..sme gak..

Saiful Bahari said...

ak harap konvo nanti,diorang lajukn wifi plak,huhuhu