Sunday, March 6

SK untuk Sembang Kemas

haha,da lame da teringin buat header,kali nih dengan bantuan abg Pro.
gua design atas kertas putih bole,tapi kalau nak buat guna photoshop,haram xgeti.
kalau anda lihat,SK sekarang sudah berwajah baru,sudah ada logo tersendiri.
logo di design oleh gua sendiri,dan dihasilkan oleh Mr. Ant.
lu orang xkenal.
xkenal maka xcinta,da kenal jangan bercouple.
keh3

nilah logo nye.

sebenarnye,ni gua nak test je dulu,lepas ni nak edit,nak tambah tulisan.
sekadar buat sementara saja nih.
hehe.
nanti gua post macam mana gua hasilkan benda nih.
adios~

p/s:idea gua curi dari kacu,membe gua,tapi xciplak ok.haha

2 comments:

IQ = Iez Qis said...

beb! hero la ko ada mr ant tuu!! aku pn dengkis der~~ nak jugak...style der~~ eh...tanya ant, ada gambar smlm x? aku nk gambar najwa latif..plz3!!!

Saiful Bahari said...

haha,okey nanti aku tanye dia ok.
klu bagi aku,aku guna microsoft paint jew la,buruk haram..ni tengah blaja2 lagi ngan dia.