Friday, April 15

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

yeah!!gua taknak lepaskan peluang join segmen abe Ben,kah3..sebab gua macam nak join segmen seterusnya,iaitu segmen tak tahu lagi,abe Ben ni kreatif la jugak buat segmen berangkai nih,susah kot!!

8 comments:

akutetapaku.com said...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Saiful Bahari said...

selamat datang dan selamat berkenalan,terima kasih,datang lagi,jangn datang skali ok.kah3

Cik Sue said...

cik sue datang gegarrrrr.....
salam perkenalan... =D

nurul afifah said...

heyt . dari segmen gegar !

kite satu group lha kawan . hee ;D
jom gegar sini pulak :)

http://pipotgraphy.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

BlackStar said...

salam perkenalan... balas kunjungan.. kump 2 no 84... =)

gegaaaar! suda follow =)

http://blackstar-athirah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

~nsar~ said...

terjah gegar lagi.. kebaboonmmmmm huahhhhhhuuuuuu...

K.zoe said...

hey, follow ur awesome blog. coming from AB segment! :)

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee..