Monday, April 11

Hari yang menjengkelkan.

hari ini,gua pergi library...sebab minggu depan ade test..
perghh..hebat..
eh eh..silap silap,
hari Ahad gua tak pegi library la,gua pegi JB la..bukan library,silap silap..
sory guys..hik hik..

gua dah plan nak pegi photoshoot kat Istana Bukit Serene,pegi Tebrau,pegi makan kat Roost Bar.
tapi itu semua planning,bukan family planning,tapi trip planning.
tapi macam biasa,bukan semua yang di plan berjalan lancar..
kami menghadapi bahaya apabila hujan turun dengan tiba-tiba,signal da ade tapi nak buat macam mana.
so photoshoot kat istana bukit tuh cancel la.
buat photoshoot indoor jela ye tak?

ape nih test minggu depan tapi ko sibuk nak jalan.
alah test minggu depan,bukan minggu ni ye tak?study minggu depan la.
ceh bajet budak 4flat.
alah sukati ko la admin.

so kitorang photoshoot jela kat Jusco Tebrau,nak buat macam mana,tapi kira ok la tuh kan?
dah lame profil picture gua takde gamba gua,asyik-asyik gamba Bruno Mars ngan katun je.
ish ish ish.
dan ade jugak perkara yang menjengkelkan berlaku time dekat Jusco Tebrau tadi.
tengah jalan jalan jalan jalan.masukla satu kedai.gua ternampak la satu cermin kecik,gua amek kamera,gua trus snap.klik!
gamba lebih kurang macam ni,ha!gamba ni la.

tiba-tiba seorang brader menegur,"eh bro boleh ambik gamba ke dalam kedai nih bro?tak boleh tak boleh."
gua terdiam kaku.
adeh..soryla gua noob tak taw peraturan kedai,tapi gua bukan snap gamba kasut,gua snap gamba gua je.
cis kau berambos!
soly soly soley soley~~

gua malas dah nak cite panjang esok-esok gua upload gamba kat roost bar ok,kasi lu semua jeles.wakakaka.

p/s:len kali ,masuk kedai tengok cermin tingkap,ade gamba kamera kena pangkah tak.

6 comments:

Lulu Rahman said...

style lah :)

ishiko said...

bro tuh nk suh amek gmba dye uh.. huhu

IQ = Iez Qis said...

haha! aku pn penah kena camtu~~ mase ngah shopping kt kdai ksut...xley ambik gmbr la knonnye..bukan nak ambik gmbr kdai tu pun..lagipun, sape sruh letak cermin banyak-banyak kan? weeeee~~

Saiful Bahari said...

lulu:hahaha,xpe2 sempat jugak snap 1 gamba,naseb baek dia tak suh delete gamba tuh.haha

Saiful Bahari said...

ishiko:haha,gua tak sempat nak tanya mamat tuh,dia nak 1 snap gamba dia la tuh,jeles..

Saiful Bahari said...

IQ:haha,ko pun penah kena ek?cool..takpe,kite bukan nak copyright kasut dia,ape da..orang nak ambik gamba sendiri je kan?haha