Monday, April 11

Kontest Komentator Paling Banyak Bulanan

oklah ini hanyalah sekadar sticky post,nak baca update?skip entry ini ye!
kontest nih tak susah,senang je.
nak join?
hadiah tiap-taip bulan gua bagi..
syarat-syarat nak join:
  1. mestilah warga blogger.
  2. takyah susah-susah follow gua,just komen je kat blog gua.
  3. sesape yang komen paling banyak dikira pemenang.
  4. takde tarikh tutup,berjalan sampai la blog gua nih padam sendiri.
  5. takyah susah-susah tag orang.
  6. sesape yang spam komen banyak-banyak dikira DQ.disqualified untuk bulan itu.
  7. hadiah tidak boleh ditukar dengan wang ringgit.
  8. mematuhi semua syarat-syarat di atas.
nak tau hadiah?
hadiah murah je sebab kontest nih berjalan sampai bile-bile,kirenye macam Pembelajaran Berkesan yang cikgu-cikgu ajar kat skolah tuh la.
nak tau hadiah?
nak tau tak?

ok la..
setiap bulan,seorang pemenang akan dipilih dan hadiahnya..topup RM10.
cukup?
gua rase dah memadai,gua bukan orang kaya nak bagi lu topup RM50.
nak join?
bermula bulan hadapan,MEI 2011.
bulan ni tak start lagi la,sebab gua sengkek.sory!

10 comments:

IQ = Iez Qis said...

heh~~ nk join.nk join~~ =P

Saiful Bahari said...

ok2.aku kire!haha

wan zuliyana [apel] said...

memang aku mng tiap2 bulan la cmni. HAHAHAHAHA
ak gune digi taw epul.hihi :b

javanese DOVE ! said...

kenapa entri ni bertarikh 30 april?
ko mmg time-traveller la..
haha

Firdaus Kasim said...

wah, strategi yg bagus untuk tingkatkan traffic.. hehe

Entri terkini :
Pasangan kekasih terlanjur di Hulu Selangor tanam bayi hidup-hidup

Saiful Bahari said...

apel:haha,awal2 lgi ko da bgtw guna digi ek?kah3

Saiful Bahari said...

javanese dove:haha,aku pinjam mesin masa doremon,nak tengok ramai tak yang akan join.haha

Saiful Bahari said...

firdaus:strategi untuk kekalkan ramai pembaca,dan juga trafik,yeah!

nurul atiqah said...

Wahh. bestnyaa :) nak join gak laa. :D

farahdafghi said...

Nak hadiah! aku xde kredit ni! haha