Monday, April 4

I Need A Doctor

yo yo yo yo yo oi!wazzup wazzup..jom maen yoyo jom?
rock the baby!!around the world!!!
kali ni yo gua nak jadi rapper bole yo?bukan raper ok yo!
sebab gua suka eminem yo! Dr. Dre pun gua suka yo!
sebab karier eminem bermula dengan Dr. Dre..
Dr. Dre yang bawak masuk white-boy ni ke industri rap..

lu semua da tengok VC I need a doctor?
terbaik..cool..

sinopsis lagu ni mengikut pandangan gua.
kisah ini bermula apabila Dr. Dre terlibat dalam kemalangan.
dan beliau koma lama la jugak,gua tak taw bape lame tah,
tuh yang "I need a doctor" tuh.
kan?
tak percaya tengok la VC dia,lame sikit intro dia,sebab Dr Dre banyak mengelamun.
sebab tuh boleh eksiden.
ok sambung sinopsis.
Dr. Dre koma dan dimasukkan ke dalam tube air,kononnya nak bagi cure semua luka kot.
pastu eminem start rapping yo,bukan eminem rape Dr. Dre.tapi dia nyanyi la.
Eminem katakan yang Dr Dre adalah sifu dia dan memberi semangat kepada Dr Dre supaya bangun dan bangkit melawan takdir.
dia juga kate yang dia adalah sidekick Dr. Dre..
sidekick tu ape?sidekick tuh macam Batman and Robin,Robin tuh sidekick Batman.
ye kot.
Setelah Dr. Dre bangun,dia tak nampak membe2 sekutu dia yang lain,yang ada depan dia hanya Slim Shady/Eminem sorang je yo.
kirenye membe2 lain ketika suka je muncul dan bukan membe2 ketika duka.
sedih wooo lagu ni..tak caya baca lirik dia.
ni gua sertakan sekali VC dari YouTube.
yo!




p/s:pergh layan sial lagu nih,tak percaya?try and judge it and dont u ever judge it withour hear it first ook yo!

2 comments:

IQ = Iez Qis said...

aiyoo~~ rappers plak daa..sape yg ajar nih..lecturer etnik xajr cmni~~

Saiful Bahari said...

kah3,lecturer ajar aku jadi gagap=rappers la kan?haha