Monday, April 4

Scene-Scene Hangat Anugerah Bintang Popular

hah!nak taw tak ape maksud tajuk gua tuh?
lu semua tengok ABP x?
gua yang keras-keras lembut nih pun tengok jugak ABP,support Malaysia Grammy Award.
gua kali nih taknak cerita pasal pemenang sape,sape menang pelakon TV,sape menang kereta,sape menang TV.

yang gua nak cerita nih,kamera-man yang dahsyat dan laju tangan tangkap scene-scene hangat dan hebat.juga scene-scene yang gua rasa kurang enak dipandang oleh gua,gua taktaw la pandangan lu camne.


scene-scenenya ialah....jenjenjeng..
  • Jue Aziz ditangkap menguap,hahaha..kantoi beb ko menguap,satu Malaysia tau.
  • Aaron Aziz kantoi cakap telefon.alah tuh bese la,bisnes la tuh kat Singapore.
  •  Ayat Rita Rudaini "Walaupun dalam kontroversi,tapi masih sempat lagi"(sambil tepuk-tepuk perut.keh3.lu all sendiri paham la.
  • Irma Hasmie berkata "bahaya la berpasangan dengan yang popular".gua agak dia target kat nabil la tuh.
  • Ana Raffali menang,tapi takde sorakan.WTH??ana raffali kena ban ke?
  • Shaheizy Sam berposing depan kamera hanfonnya setelah menang Pelakon Lelaki Filem Popular
  • Shamsul pulak tension Sam menang,kah3
  • ape Ella buat time nyanyi tuh?pusing-pusing cam lalok je..tapi suara tetap maintain PADU!
  • Yuna menang,Stacy pulak makan hati,muka sedih je..kah3
  • Anita Sarawak dah macam Oprah Winfrey.
  • Gandingan Angah Along Nabil Johan Zizan kurang menyengat.
kah3..hangat tak scene2 tu semua?sebenarnya banyak scene2 hot2,tapi gua tak dapat detect dengan GPS gua nih,otak pun tak dapat detect,maybe taknak amek taw sangat pasal ABP nih,amek taw sikit2 suda.
jangan tak amik taw,nanti orang cakap,bagai KATAK bawah TEMPURUNG.
KAN?

4 comments:

Umairah Mn said...

HAHAHAHAHAHAHAHA kelaka :D
banyak org byk ragam

Saiful Bahari said...

haha,btul semua orang lain ragam

Pembawa_Wacana said...

scene raja azura buat lap dengan wheelchair.....

Saiful Bahari said...

pembaca wacana:buat drift dowh..haha