Sunday, April 17

Jeng Jeng Jeng

mulai dari saat ini,gelar gua SembangKemas.
Dan gua jugak nak nyorok muka gua,sebab gua tak ensem.
Gua juga taknak jual muka gua kat blog lagi.
:adios:

12 comments:

aza said...

sembang kemas....
huhu

Sembang Kemas said...

sembang kemas kena la nyorok-nyorok supaya orang tak tahu sape gua sebenarnya.

mira ellyna said...

ececececece nice kot.. mcm tubelawak gitu hehe

Zulfikar Hazri said...

ahahaha.. sembangkemas dapat enlightenment...bagus2.. :)

Sembang Kemas said...

mira ellyna:aku rase ak kantoi jugak la sape aku,kat facebook kan ade?adush!!

Sembang Kemas said...

zulfikar:enlightenment?haha,ye kot....lebih kurang macam tula =D

shahniz said...

ko takut aq kidnap gmbar ko ker pol..? kah..kah..kah..

IQ = Iez Qis said...

hahaha~~ sembang kemas a.k.a SK....bajet low profile....perghhh~~ org da knal ko ler..terutama aku~~ hihihii~~

Sembang Kemas said...

shahniz:kah3yela takut taw kena kidnap,nanti jadi profile pic ko plak.kah3

Sembang Kemas said...

IQ:kalau membe2 takpela..taknak kasi orang lain kenal aku,keh3

IQ = Iez Qis said...

cewaaahhh~~ artis siot~~

Sembang Kemas said...

iQ:artis la pulak...