Saturday, April 16

Maria Ozawa

Dulu,waktu gua masih mentah dan berhingus,ramai orang sebut pasal dia,Maria Ozawa,
Tapi,time tuh gua tak tahu ape-ape,malah gua boleh buat dono je.

Sekarang,bila membe-membe cerita pasal Maria Ozawa je,gua siap boleh senyum lebar sambil angkat kening lagi,tanda gua tahu ape yang diorang gosip-kan.

Sape tak kenal,gua rase perempuan pun kenal dengan minah nih,kerjayanya dalam industri 20++ di Jepun.
Kalau kat Jepun,diorang ade company sendiri,takkan kena saman,sebab agama diorang lain dari agama kita,orang melayu.

Lu semua kenal tak minah nih?
Takkan tak kenal kot,hot kot minah nih.
Selalu berlakon dalam cerita orang-orang papa kedana,orang-orang miskin yang tak mampu membeli baju,tetapi mampu untuk membeli katil dan rumah yang besar...paham tak?

Minah ni ade la jugak berlakon dalam movie Indon bertajuk "Menculik Miyabi"
Entah ape-ape punya cerita la,saje gunakan minah hot nih untuk tarik perhatian penonton.
Salah satu strategi untuk dapat Box Office.
Tapi movie nih gua tengok kat laptop je,kemungkinan besar tak menang award.

Dah la,gua malas nak cerita panjang,search jela kat google ek pasal minah nih,nak result lagi gempak,search la kat google image ye.
(gua macam mengajar orang buat dosa pulak,demn)

Kan cantik pakai baju,jangan ngade nak buang baju tuh.
p/s:gua sudah jatuh hati kat dia.
palehotak dia berjambul.
wanita melayu jangan tiru macam dia na..

9 comments:

IQ = Iez Qis said...

artis laen ko minat aku trme, artis ni ko minat, aku piat ko ngan rotan kang!

Saiful Bahari said...

haha,takdela,aku bukan minat,takkan ko tak paham aku perli tuh.haha

IQ = Iez Qis said...

paham~ saje buat tak paham~ ngeh3~~

Saiful Bahari said...

keh3.

xazryx said...

haha .da x umpph la dia ni .aku dgr cite dia da bersara jd *** .tp aku ade check mcm ade je movie baru .HAHAH ! :D

Saiful Bahari said...

xazryx:kah3,btul2,dia da tak umph da,bosan..kah3

Anonymous said...

bg la gmbar lolos sensor.bru padu.

Anonymous said...

bg la gmbar lolos sensor.bru padu.

Ruby Dane said...

cantik dia ni. muka dah mcm melayu. klu pakai tudung lg cantik. hihi. ;)