Friday, April 15

Saya Bukan Saiful Bukhari

Dulu time gua nak masuk kerja kat tempat gua,

Mula-mula,ada interview,diorang nak jumpa seorang demi seorang.

"Toktoktok!!" gua ketuk pintu.
"Masuk." balas bos yang nak interview gua.

"Nama awak sape?" tanya bos.
"Saya Saiful Bahari bin Mazland." gua menjawab.

"OH!awak ke orang yang kena liwat dengan Anwar tu?" bos memerli gua.

Gua senyum sinis je pada bos.

Dalam hati gua mencarut lagi "kepala bapak kau,aku nih Saiful Bahari bukan Saiful Bukhari,DAMNIT!"

15 comments:

IQ = Iez Qis said...

nama nak dekat2...naseb la kena perli~~ mesti bos tu sntiasa sbuk nk tau kesah liwat tuh~

[k]o{q}i[n] said...

OMG...betul ke ni..???
muahahahahahaha

Saiful Bahari said...

IQ:haha,tapi name aku nama seorang pencipta lagu negaraku tuh.haha

Saiful Bahari said...

koqin:kah3,seyes la nih,tak tipu,bos gua tuh sibuk tengok tv dalam pejabat kot

vampire's lovex said...

sabor je la... nak sekeh kepala,kepala bos..kank kena buang keja lak. haha

Saiful Bahari said...

vampire:kah3,yela sebab tu ak xsekeh,kang tambah pulak gaji aku.kah3

IQ = Iez Qis said...

ek? aku xnah tau pun nama ko sama ngan pencipta lagu negaraku~ =P

Saiful Bahari said...

IQ:ha,tula,tu yang paling penting ko kena tau.sebab tu ak ni jenis patriotisme sikit.

::Mastura:Zakaria:: said...

hahaha....sabo jela.......kalau saiful bukhari tayah nk gi interview....dah popular...baru apply dah dpt keje...

Saiful Bahari said...

mastura:haha,kalau dia g kerja,jadi moneyboy la.haha.
pelacur sejenis.

Dayana Nasir said...

pul ko kena liwat pul?? hahaha

Saiful Bahari said...

dye:weh paleotak ko,mane ade ar..hahahah!!

zUlaikha rAzak said...

sangat tbaek!tabik kat bos ko.haha

Sembang Kemas said...

ika:ko tak sokong aku ek?huhuhu sedih2

Ruby Dane said...

hahaha ;D