Wednesday, April 13

Siri Bercakap Dalam Seluar

"Kacap luar Kacap dalam Kacap dalam seluar"

Seperti yang gua janjikan,gua nak publish gamba-gamba time gua pegi oversea aritu,hari Ahad yang lepas,gua pegi balik hari je.Sebab gua tak cukup duit nak sewa hotel.Peace.



Gambar menunjukkan statistik manusia yang pergi ke oversea tempoh hari.
Kami bukan peminat Tiger,juga bukan Heineken.Peace.
Ade seorang mamat berkata "alah nak pegi oversea pun melaram macam pompuan".Gua ambil ayat dia sebagai pelapik daun pisang je.








Ketika di dalam sebuah kedai makan yang agak grand,mengalahkan kedai-kedai mamak di United Kingdom.
Ade seorang minah salleh mengambil order.Muka dia sebijik macam muka melayu.










Benda ni makanan,makanan orang barat,yela,cakap pergi oversea,gerenti makanan pun oversea,ini chicken chop,bukan chicken pork.







Cukup la tuh,guadah malas nak upload banyak-banyak,nanti orang cakap riak.
kan?
da la,gua nk study,Final minggu depan.ok,minggu ni test.
Hope dapat buat,tak gune kalau jadi blogger tapi bodoh.
jadikan blogger keje kedua and.bye.
dari kami sekawan.

10 comments:

IQ = Iez Qis said...

semart-semart la kawan ko~ berkenan laaa~ nak kenalan weyh! =P

shahniz said...

haha..aq ingat ko nak citer apa laa tadi...

shahniz said...

haha..aq ingat ko nak citer apa laa tadi...

shahniz said...

haha..aq ingat ko nak citer apa laa tadi...

shahniz said...

haha..aq ingat ko nak citer apa laa tadi...

shahniz said...

haha..aq ingat ko nak citer apa laa tadi...

shahniz said...

haha..aq ingat ko nak citer apa laa tadi...

shahniz said...

haha..aq ingat ko nak citer apa laa tadi...

shahniz said...

haha..aq ingat ko nak citer apa laa tadi...

Saiful Bahari said...

wei yg ko spam byk2 nih apsal?ko nk meng kontest ak ek?ha3