Friday, May 20

Anak Kucing Dajal

"Ek?" gua terkejut beb.

Alamak...kesian kot kat kucing tuh.Bermata satu,tapi jangan sesekali memanggil anak kucing tersebut adalah utusan dajal la konon nya.

Bongok ape lu nak cakap macam tuh..

Dulu sekolah rendah cikgu agama takde ajar ke?

Kucing merupakan salah satu binatang yang dijanjikan syurga.

Anak kucing,tetap anak kucing bukan anak dajal.

Perkara ni terjadi kat Tawau,Sabah.Kucing ni baru lahir,takde hidung,dan lidah terjelir.

gua curi dari metro


Ini semua kebesaran Allah,Dia boleh mencipta apa sahaja yang dikehendaki-Nya.

Lu jangan pulak cari kucing nih,pergi mintak nombor ekor pulak.

Kang lu yang dapat gelaran Dajal.

14 comments:

cik kacak said...

alahai , unik nye kucing ;)

Sembang Kemas said...

yes.unik.

nak beli?mahal harga.

Amira Anorah said...

hidop lg tak?sian plak rase..

IQ = Iez Qis said...

kesian la tgk ank kucing nih~~~

aku nk tukar template....tpi ad mslah nk upload gmbr tu background..cmne ha??

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

cian kucing tu..consider cacat la kan..huhuu~

wan zuliyana [apel] said...

cam menakutkan je. . .omo~

Ecah Ecot said...

ish..kesiannye anak kucin ni...

Sembang Kemas said...

hidup lagi,jiran2 semua datang tengok kucing ni.

jiran tuan kucing ni.

Sembang Kemas said...

IQ:emmm...ko da tukar yang lain tak?before tuh ko remove dlu smua background ko yang lama,pastu baru tukar.

sebab aku nampak ade background pantai kat blog ko.

Sembang Kemas said...

maera:haha,consider cacat.

jangan consider dajal.

orang sekarang,tengok mata 1 je dajal la. ape la.

Sembang Kemas said...

apel:malam ni masuk dalam mimpi ko...

Sembang Kemas said...

ecah:aah kesian kan?

IQ = Iez Qis said...

aku da buat template lame~ aku nak upload tapi dier cakap saiznya besar sangat~ huhu~

Sembang Kemas said...

owh,memang,saiznya kena bawah 300kb la..