Sunday, May 29

Budak Zaman Sekarang Lucah.

"Brader,lu apahal jual vcd biru ni kat tempat gua!" tekik Mail lambung kepada gua.

Haram jadah ape,blog gua kena cop blog lucah la.Anak haram.

Tak Caya?

Tengok la,gua ada bukti.

sudah tidak tahan.Sudah beberapa bulan dia tidak membayar bil air.Kerana dia


sungguh

dia berfikir


Lu semua pandai baca tak?Baca ikut urutan ok.

Ini semua kerja sape ntah yang search semua benda ni kat google,gua pun tak geti nak cakap ape dah..

21 comments:

sergeant keroro said...

blog aku pon dah tak clean..

ade ke search kat blog aku

"no dak2 les cute"

haram jadah

wan zuliyana [apel] said...

hahahahahahaha
sumpah lawak.

Sembang Kemas said...

kahkahkah..aku pun nampak tagline semua serasi je,boleh buat ayat lagi tuh.

shopping2u said...

huh...tak pape
;/
hehehe

Sembang Kemas said...

tak pape or tah pape?

Dzarief Zuhdi said...

ahaks.. lu
cah betol
hg ni Kan.. Hahaha

Sembang Kemas said...

aku sambung ayat yang aku jumpa kat nuffnang aku je,budak mana tah search google benda ni semua.

k e y r i said...

hahahhahha blog ang dah tak suci dah! hua3 :D

Dayana Nasir said...

blog aku lagi awal-awal mesti ada keyword "abang tidur" hotak dia! nak pulak aku cerita pasal abang tidur dalam belog???????????

Sembang Kemas said...

keyri:blog tak suci takpe,gua suci lagi bai.

Sembang Kemas said...

dye:choi!!

maybe ko penah cite pasal abang ko kot.abang kandung ko,mana tau kan.

abang ko tido macam mentadak mentadu ke.
kah3

kotak bulat said...

hehehe.. cian.. memang tu yg budak2 suka search kat tenet..

Sembang Kemas said...

apsal dia tak cari otromen ke,taro ke,raksasa ke,sembang kemas ke,baru class.

vampire's lovex said...

sudahhhh.... ko buat blog bnde ni ?? hahahaha....

ok la tu,cari gersang,dapat kat blog kau..tak jadi org tu nak bergersang2 dah.. hehe positif

Sembang Kemas said...

haha series gua suka ayat lu.

gersang klik blog gua trus cancel gersang.kah3

alif haris said...

hahah .. gersang2 ..

zacky ~786~ said...

gilerr gersang.. ~ adeh.. soh die kahwin jerla senang..

Ezzah samsudin said...

Hahahaha.. Kelakar lah... Ada jugak cmtuhh ekkk... Eza tak tahu pun.. Huhu.. Sabar yer en.'sembang kemas'...

Sunah Mohammad said...

kreatif la pulak buat macam tu... nak tiru lah nanti... :p

Ujang9897 said...

mail lambung la search

Aifa Afiqah Sulaiman said...

hehe dah x suci..siannye~ hehe!