Monday, May 2

Lisa Surihani Senyum Tatkala Mendapat Saman

Oh,pernah kena saman dek polis tak?Bagi gua setakat ni rekod gua bersih dari saman polis traffic,kalau setakat polis universiti,pernah kena la tahan tapi takde saman,hanya sekadar amaran atau dalam bahasa mat saleh,warning.

Kalau dalam bola sepak,sekadar kad kuning.

Hah!Bila dah kena saman gerenti la terkezut beruk kan?Bila dah kena saman,macam-macam pikir,masuk court lah,blacklist la,takde duit la,tanggungan ibu bapa la.Macam-macam.

Tapi gua hairan,satu iklan,Lisa Surihani,dapat je alert saman,tersenyum lebar nampak gigi cantik.Oh sungguh ayu dikau Lisa Surihani,tapi dah ada orang punya,membe gua punya,apit.

Tak percaya ape yang gua kata?

Meh kita tengok sape yang kena.

lisa surihani1

hah!dapat saman!ayok!

lisa surihani 2

Tersenyum lebar pulak.Adeh =.=’

Eh,rilex je dia dapat saman,tersenyum.Bayar pakai trofi ABPBH la tu.haha

Oh tidak berniat nak mengutuk beliau,saja sekadar hiburan,lagipun gua die hard fan Lisa.

Tak sampai hati nak kutuk,cantik sangat dia nih.

ok bye.

10 comments:

IQ = Iez Qis said...

ko bab lisa surirumah semua bnda xjadi~~ hahaha!!

Ecah Ecot said...

cet..ingat btol2 die kene saman td..lisa cantik!

Dzarief Zuhdi said...

jom join segmen dia wat kat fb.. ble tanya soklan2 panas kat dia.. Ble tanya balak dia sapa.. konfem dia jawab apit.. x pun paob.. haha

Sembang Kemas said...

IQ:memang smua benda tak jadi klu dia jadi bini aku.ha3!

Sembang Kemas said...

ecah:haha,ini iklan myeg,ntah pape.

Sembang Kemas said...

eh zarip dia buat segmen ape?segmen suai kenal ke?

NadiRah said...

how dare u curik gmbr i???
aish!!!!!

IQ = Iez Qis said...

eley~ bini ko la sgt~~ cik noris nk letak mne? haha

Sembang Kemas said...

owh:sory lisa,saya bukan curi,saya mintak kat PA awak,dia cakap ambik la sebnyak mana mungkin.

Sembang Kemas said...

IQ:lisa bini nombor 2.haha