Wednesday, May 25

[Preview & Download] Seru

Seharum bunga yang menggoda,sekadar dipandang usah dipuja,kau pasti tak percaya kasihku bukan untukmu sayang.
*ini lirik lagu pulangkan,bukan kekasihku seru.

Seru ada lagu tak?
Ntah gua pun tak tahu macam mana lagu dia.Takde kot sebab jalan cerita dia kan dah macam filem Rec.
Penah tengok Rec?Atau dalam versi English cite dia bertajuk Quarantine,Rec ni berbahasa ape ntah,Spain kot,tapi yang pasti dua-dua cerita nih berbeza pelakon,kira Quarantine tiru Rec.

Seru?Tiru jugak,tapi tiru dia tak sama la macam Rec tu,just konon-konon nya kisah benar,diorang rakam dari kamera diorang.

Cerita dia best,sebab boleh dikira horror jugak la.Mungkin sebab ada Pierre Andre as director.Goodjob Pierre.
Movie pasal diorang ni buat shooting filem kat satu kawasan hutan,tiba-tiba pulak dua orang krew mereka kena rasuk,sorang lari ke hutan,sorang gila.Dan berlaku macam-macam perkara aneh.Memang aneh.
Nak tau?
Pakcik bas dalam filem Kak Limah pun ada berlakon,sebagai OrangAsli kampung tersebut.Dukun jugak la.

Lu tengok jela filem ni kat laptop lu,gerenti terkejut beruk.
Sumpah macam real.

nak download?picit gamba tu.Ada download link.

Download link kredit to TeamAryzs

2 comments:

wan zuliyana [apel] said...

org yg senang sakit jantung cm aku layak tak tgk ?
huuu

Sembang Kemas said...

layak,sebab sakit jantung ko tu boleh bawak maut.

hee..