Tuesday, June 21

Hutang P1 W1MAX RM1089

Hutang apekejadah,dah la tak guna tapi kena bayar.
mamposlah.


Dah berhutang dengan P1.
So internet takleh guna.
Nak charge mp3 pun laptop takde.
Ape kata modemnya buat charge mp3.
Agak bernas.

12 comments:

Dzarief Zuhdi said...

haha.. lepas nie ayahanda kecik kena jugak la.. kami nya P1 dia takmau potong, tapi takmau bayaq.. haha

sergeant keroro said...

haha, sengal jek buat mp3 charger XD

syaimz said...

lol...banyak giler hutang.

Sunah Sakura said...

erkkkkkkkk! seribu lebih????

Sembang Kemas said...

zarip:ayahanda takpe sebab dia kayo dengan JPA.

keroro:haha charge mp3 jela yang gua boleh buat.

syaimz:lol tu yang menyirap dengan p1,tak guna pun kena bayar gak.celaka.tunggu gua kaya nanti baru bayar.tak kaya tak bayar la.

sunah:aritu mereka ada bagi promosi bayar rm100 je.huhu tapi masing2 takde duit,ape nak buat..apepuntakbole

Rafidah Farhana said...

Kesian, tapi nak tergelak.
Hahaha, kreatif gak tu, modem buat charge mp3.

mr pot n mrs lat said...

erm ,
byknyee sampai seribu lebih .
btw ,
jemput ke blog kami yehh :)

: MRS LAT :)

miss cherreyda said...

HAHA . da , tak yah pakai terus =,=' emm . pintar jugak ye ? bagus3 idea tu , terus kan . HAHA . ;)

Mr. Uzair said...

giler tinggi nk bayar. tapi aku suka idea kau tu bro.

kreatif dan inovatif. bak logo UTM. miahaha.

Fyqa said...

errr... apakahhh

;)

Sembang Kemas said...

ini modem p1 yang lama.kalau baru punya takde luang USB tu.

Farahin Ahmad said...

kreatif larh~bole buat nie :)