Friday, June 17

Sergeant Keroro Cari Krew Baru


Bilamana gua adalah antara hero-hero terakhir join bloglist ni
Gua rasa yang last-last ni selalu kalah dulu
menang kemudian kan?
Macam filem hindustan.
So gua nak terbang tinggi.
Join Krew Keroro walaupun gua dah tau gua tetap Krew Keroro.
Adios.

Gua nak mintak jasa baik anda semua pembaca blog gua untuk klik SINI,hanya satu klik anda mungkin dapat mengubah hidup gua,gua join contest ni.Please Please Please.Walaupun lu rasa gua memualkan.Tak berpeluh pun klik satu link kan?Tak luak satu sen pun,harga broadband sama je takde caj lebih pun.HAHA

2 comments:

sergeant keroro said...

haha, cool bro XD

thanks join!!

welcome to the club :P

Dayana Nasir said...

aku suka keroro ni. nak join tapi untuk hero-hero je kan. haha