Tuesday, July 12

Fuck Polis

Selamat.

Ini bukan entry emosi,juga bukan entry maki polis.
Kalau ini entry maki polis,gerenti gua dah kena ISA.Kang tak berupdate pulak blog ni.Kan?

Ini entry untuk budak budak yang fuck polis.Kebanyakan mereka yang fuck polis ni,mat rempit,mat pet,kutu rayau,mat sepet terkecuali.

Gua tengok,ramai mat rempit,kutu rayau fuck polis,maki polis.Tapi last-last sudah tiada pekerjaan,join polis.Itu je mudah nak masuk kerja kerajaan kan?Selalu mat rempit akan blow polis,blow tu bermaksud bakar,tarik throttle panjang-panjang depan balai polis.Lepas tu,blah,ape lu dapat?Seronok?Tak nampak kat mana seronok tu.

Bila polis keluar,mula la gelabah,sekali keluar kuda putih,mati kau.Kena saman,mula keluar ayat manja pikat pak polisi.Supaya tidak disaman.Menangis teresak-esak rayu polis.Kalau ada yang hati kering tu maki polis depan-depan.Bila kena pukul baru hati tu basah sikit,lembut hati.

Gua bukan nak puji polis,tapi gua tengok sorang membe gua yang selama ni maki polis,fuck polis,tiba-tiba masuk akademi polis.Ape hal?Lepas ni lu pulak kena maki dengan mat rempit yang baru naik.Rasakan.

Sebab tu gua tidak bercita-cita untuk jadi polis,sebab selalu kena maki dan kena fuck.Bukan kena fuck di belakang okayh.Itu lucah.Gua bukan cerita lucah.

Jadi kepada mat rempit yang akhirnya jadi polis.Fuck yourself.Sama je,lu fuck polis,lu jadi polis,lu fuck diri sendiri.

Bai bai bai mat rempit,cibai.

adios.
: )

6 comments:

Dzarief Zuhdi said...

tajuk dah ble wat aku hangit..nasib pasal mat rempit fuck diri sndri..haha

Sembang Kemas said...

haha tula nak tarik hang masuk blog aku.kah3

aQi + GenGkey said...

deym...
lu mmg btol bro..
gua maen moto ni dh bnyk kali t'kne...
mule2 ajk try la hape la..
skali ble dh try rupenye polis tp naseb gua baek kot x pnh msuk dlm lg sbb lumbe dgn polis...
keh3..:D

haikalblank said...

Kenapa polis difuck? kerana adanya mat rempit yang menjadi polis akhirnya. tu yang motor polis laju macam sial.

wave 125 aku kalah dengan ex5 putih polis. dem betul.

Namee Roslan said...

banyak yg dah corrupt...

Sembang Kemas said...

sebab tu polis pun makan rasuah.