Wednesday, July 13

Mencari Anonymous

Selamat.

Sibuk sungguh hari ni sampai tak sempat nak ambil tahu kes Arsenal kesayangan lawan Malaysia All Star.Sekarang ni baru dapat tahu siapa menang siapa kalah.Arsenal,good job.To Malaysia,cuba lagi lain hari.Jangan patah semangat,ada dua lagi kelab EPL akan bertandang.

Cukup.

Sekarang ni gua kena fokus pada entry,gua sebenarnya nak sangat dapat satu komen yang gila babi kutuk gua.Gua tak kisah kena kutuk,tapi biarla kutuk tu ikhlas,bukan kutukan yang dibuat-buat.Bila ada tanpanama datang gua akan rasa seronok.Sila la datang.Please.

Gua jemput datang sini,gua hidang pulut kuning.Layanan sama macam layanan polis pada tahanan BERSIH aritu.Tak da pilih kasih.Gua layan semua.Nak sangat gua tengok lu datang blog gua kutuk gua kaw-kaw.Tapi kutuk ikhlas taw.

Sebab kenapa gua cari anonymous,bukan sebab gua nak terajang lu.Jangan risau.Sebabnya,gua mahukan penambahbaikan,tak kisah la dari segi header,template mahupun penulisan.Tak kisah.Janji ikhlas.

Tak habis-habis ikhlas.

Keikhlasan melambangkan hati yang suci.Kan?

Anonymous pun ada hati,kalau suruh sembelih kucing,gerenti taknak sebab masih ada hati dan perut serta discampur dengan perasaan.

Sekali lagi,kutuk biar ikhlas ye.Selamat mengutuk.Bai Bai.Jangan risau,kali ni tiada penerajang akan diberikan.Harini tak period.HEHE.

Adios.

12 comments:

Rafidah Farhana said...

What? Tak period ? Erk T__T
Aku setuju sebab kritikan anon tu berguna juga. Boleh buat penambaikan, isu entry, buat gaduh, hahaha.

i'm ezza haniza said...

mesti penah jadi anonymous kan ?haha

Sembang Kemas said...

rafidah:haha,harini mood baik,baik punyaaaa...anon tu bagus,kita boleh sedarkan diri kita kan?

ezza:eisshhh,tak pernah la,kalau pernah gerenti orang yang gua kutuk tu dah tak berblog dah.serius.

yunZ said...

kalo x jadi mrs ano kutok ko takpe kan..agak2 kna sepak trajang gak x? hahah

Sembang Kemas said...

kalau tak ano aku rasa macam tak real pulak,takbest.nak ano jugak.

Namee Roslan said...

kau nak haters ke??? biar betik! jatuh jiwa wey! rasa mcm kena pijak. tp xtau la. kot aku pmpuan ke so mmc lemah sikit hati aku. lip lap lip lap. hahah

Sembang Kemas said...

namee:serius wey aku nak semua tu.supaya aku boleh baiki penulisan aku.kan?

takpe,ko kuatkan semangat,cakap tomboy.hehehehe

epics said...

entri ke 10000 di ping di busuk.org. tahniah kerana memeriahkan busuk.org. teruskan ping di busuk.org. kami menghargai anda. :D

syaimz said...

aku boleh jadi anonymous...tunggu jap aku sign out blogger.haha

Anonymous said...

bbutuh pak hang ! terajang nak ?

Sembang Kemas said...

anon yang ni bukan kutuk,ni kalut.haha

EZAN IDMA said...

ahhaha anon poyo je