Tuesday, August 9

Anuar Ibrahim dan Saiful Bukhari

Masa mula-mula masuk kerja,gua kena interview dengan bos,dan gua telah bawak sorang membe gua bernama Anuar.

Bos : Hah,Saiful,mau kerja ka?
Gua : Mestila mau kerja,mau kongsi sama itu saham.HAHA.
Bos : Bape orang nak masuk kerja ni?
Gua : Saya dan sorang lagi membe saya.Boleh?
Bos : Boleh saja.Membe awak ape nama?
Gua : Anuar.

Tiba-tiba..suasana diam seketika.

Bos : Eh,dia ke yang bahan awak ikut belakang tu?
Gua : Ape ni bos?Tak faham..

Bos : Membe awak tu Anuar Ibrahim,awak Saiful Bukhari.Betul ke perkara itu terjadi?
Gua : Celaka punya bos.(Cakap dalam hati)

Gua tersengih saja.Layan jela ape bos kata.

5 comments:

wan zuliyana is apel said...

aku lost joke politi bos kau.
huuu =.='

Mr. Uzair said...

ini bos memang bikin panas. HAHA

Dzarief Zuhdi said...

nasihat: flying kick jer kat perot dia.. haha

Ecah Ecot said...

bos yg saje cari pasal..lame nk pekena kasut kot..hoho

Jue said...

stail entry ni hihi
boss yg sempoi =)