Tuesday, August 23

Apa Yang Perempuan Pandang Pada Lelaki?

Tadi gua baca pasal ni kat blog AesyaZealous,kalau nak baca silakan.Pergi baca cepat.

Memang lelaki suka tengok perempuan seksi.Malah pondan pun tengok jugak perempuan seksi tau.HAHA

Ustaz,Pak Imam,Bilal,Makmum...semua cabut kopiah atau songkok bila perempuan seksi lalu.Beza pandangan pak imam ustaz dan bilal adalah,mereka pandang sekali saja.Mereka punya iman kuat lagi.Tapi makmum?Ada yang pandang sekali,dan ada yang pandang dua kali berkelip-kelip.Sampai la puas hati.

Apa yang dilihat lelaki?

Lelaki tengok,pakaian...pakaian jenis ape,skirt ke baju adik ke,lelaki sebenarnya nak dapatkan pengesahan.Mungkin si perempuan tidak berpeluang ada baju sendiri,so pakai baju adik.Bagi gua yang rabun ni,gua akan tengok lama,yela tak nampak.Kasi nampak dengan jelas terus gua alih pandangan.Gua tengok sekali tak berkelip tau.HAHA

Dah lumrah dunia lelaki diciptakan untuk wanita dan vice versa.So lelaki ni takkan la nak pandang lelaki seksi kan?Takkan nak pandang anjing betina kan?Takkan nak tengok binatang mengawan kan?

So,tengok la perempuan,kalau seksi tu,dosa atas masing-masing.Kubur kan asing-asing.keh3

Itu je sebab gua sebenarnya..

Tapi muncul satu persoalan pada otak belah kanan gua ni,gua pikir kalau perempuan pandang lelaki,pandang ape ye?

Adakah........?

Sape tahu?Sila jawab.Maksud gua di sini,perempuan pandang lelaki yang dia tak kenal.Kiranya macam lelaki usha perempuan dari jauh la.Tapi situasi dia terbalik.Bila perempuan usha lelaki dari jauh,apa yang wanita ni pandang?

Jawab jawab..

15 comments:

aisYahzaCk said...

hoho..perempuan jarang tgk paras muka..asalkan guy itu kemas, tenang, smart dah cukup..mostly tgk kekemasan seseorang la.. :)

syaimz said...

aku rasa macam sesuatu...haha

Rafidah Farhana said...

pengakuan seorang perempuan. aku pandang penampilan. kemas, tak serabut.pastu pandang rupa, sedap mata memandang tak.pastu baru pandang perangai hampeh ke tak :P

Rafidah Farhana said...

pengakuan seorang perempuan. aku pandang penampilan. kemas, tak serabut.pastu pandang rupa, sedap mata memandang tak.pastu baru pandang perangai hampeh ke tak :P

IQ = Iez Qis said...

lbey kurg mcm yg ats, prmpuan akn pndang penampilan lelaki kemas atau x, mustahil perempuan akn dekat llki yg kusut msai....yg lain~ perkara kedua~~

Bitter said...

pengakuan: aku pandang mate die...





























juling tak???HAHAHA! :P

zUlaikha rAzak said...

dari mate trun ke hati ecehwahhhh..:D

perempuan said...

Aku sebagai seorang perempuan macho, haha. Okay. Pandang kekemasan dan kebersihan. Lelaki kalau tak hensem pun, tapi kalau dia kemas, smart, konfem nampak hensem.

Takyah nak sexy, kemas cukup. Perempuan pun sama, takyah nak sexy, kemas je sudah. Eh?

Sembang Kemas said...

nak kata pompuan tengok laki kemas?gua kemas tapi takde pun pompuan pandang?

HAHAHA

:p

aisYahzaCk said...

ade je yang pandang lu..lu je yang tak pandang perempuan tu..nak pandang sexy2 je..hoho

Sembang Kemas said...

aisyahzack:haha,mana lu tahu ni gua pandang yang sexy2 je?

tapi bulan puasa gua tak buat menda macam tu,batal posa tau.

aisYahzaCk said...

lumrah guy..mmg pandang sekali.tapi lamaaaaa je..haha..ade je yang memandang..tapi xsemua terus nak mulakan perhubungan..malu itu harus ada pada perempuan.. :)

Miss A said...

hahha,kalau sye,jgn hrap nk pndg laki.sye malu,dorg yg usha sye.ahaks~

*gurau je,tak betul,dusta semate2!

perempuan said...

bro. kemas kah? bak mai gambar, mana tahu kot berkenan ke plak. haha

FytriaJan said...

hurm.. to be honest. klo pempuan mcm sy ni, sy tengok body shape. x suka kurus, xsuka gemuk. mcm laki jugak la, korg pndang pempuan tgk body dia cam ok je kan. camtu gak pempuan. tp x smua kot. to me, klo body tu mmg yg mcm sy nak n dpt dia, it's a bonus. tp nnt balik2 ke prangai gak yg dnilai. klo bdn dah ummpph tu tp prangai x best, x kekal gak kan....