Sunday, August 28

Berhenti

Hari ni 28,tamat sudah karier gua sebagai sales assistant di pasaraya Aktif.Walaupun gua memang dah lama nak berhenti sebab tak tahan,ada jugak perasaan sedih.Nampak sikit macam gua ni orang berhati perut kan?

So,bila dah berhenti,makna nya gua ada banyak gila gila masa terluang untuk difokuskan terus menerus pada blog gua yang semakin kurang sengat.

Nampaknya bulan Ramadhan dah bantu gua kurangkan #cacimaki secara langsung di blog ni.Bagus bagus,ada kemajuan.

Tapi satu je,gua takut gua sambung balik karier #cacimaki gua lepas Ramadhan.Takpe takpe,gua haruslah beringat sikit kan?

Maki untuk kepentingan diri?Tidak..Untuk kepentingan semua,gua maki pun tarak guna itu kesat punya bahasa pun kan?
Kalau bahasa kesat tu,itu dah tahap gua hilang sabar mahu kerat orang 18.Kasi goreng jual kat bazar sedap gak kan?

Tulis kat gerai,DAGING SEGAR


Mesti laku.

So,lepas ni gua dah boleh beraksi semula,setelah hampir 2 bulan gua 'injured'.Macam main bola la pulak.Cait.

Ok.
Chalo.

5 comments:

Kumbang Jingga said...

welcome back bro hehe

IQ = Iez Qis said...

selamat hari raya~ haha!

Dzarief Zuhdi said...

Perghhh.. SK dah comeback.. hahaha

Namee Roslan said...

tak sedih ke berhenti ?

Sembang Kemas said...

sedih berhenti,tapi disebabkan rasa benci tu lagi tinggi dari rasa sayang.

apa nak buat.