Thursday, August 25

Kembali Sepenuhnya

Hari ini gua cuti,so gua boleh habiskan masa gua kat blog ni,fokus fokus.Disebabkan gua rehat haritu,actually tak rehat pun,cuma banyak post entry merepek dan mengarut,so bermula 2 3 hari yang lepas,pengunjung di blog ni semakin memuncak kembali.

100 orang je,ok la dari hari tu 20 30 je.

Gua umumkan jusmate5 laris dijual!

ehek,silap.

Gua umumkan yang gua sudah kembali sepenuhnya.Sebab kalau dulu pun overall visitor 100 je.Ok la tu,ada la jugak kan?

So gua harap,sesiapa yang masih baru di sini harap dapat berkenalan ye?

Dan sentiasa support gua.

Chalo.

7 comments:

aQi + GenGkey said...

err..
sy masih baru kt sini..
sLamat b'kenalan..
keh3..:D

Sembang Kemas said...

haha,woi ko bukan budak baru,aku da kenal lama da ko.

haha.

bajet nak jadi muda ke?

kah3

IQ = Iez Qis said...

aku da lme xonline steady je beb klu blog aku xde UV~~ =P

NadiRah said...

ahahha..ingt geng dr rozmey...hahhaha

Dzarief Zuhdi said...

gua blogger baru.. salam kenal.. klu rajin atang lah bllog saya.. :D

Namee Roslan said...

kau ni dah ada lappy baru pun tak commit dgn blog betul2. lempang kang. haha

AesyaZealous said...

gua blogger baru. boleh kenal lebih rapat lagi? wakaka