Saturday, November 12

Edisi Pakwe Makwe #5 : Cinta Monyet

Well well well,sape yang tak pernah bercinta kan?Tak pernah bercinta?Penipu,walaupun cinta kau tepuk sebelah tangan,itu tetap cinta.Lagi-lagi budak sekolah,time aku dulu main surat bai.Surat yang ditulis diatas kertas bungkusan coklat.Zaman sekarang,aku rasa semua main SMS dari jarak jauh.Mintak nombor dari membe,terus berSMS dengan makwe.

Tapi aku rasa cinta monyet ni tak kekal,nama pun cinta monyet.Dan ape yang aku nak tekankan dalam cinta monyet ini adalah satu kejadian di mana,si pakwe dan si makwe berSMS lucah.Lucah?WTF?

HAHA,jangan gelabah,budak-budak baru nak naik biasa la.SMS lucah sampai malam,sampai tido lewat.Dan aku yakin,mereka yang SMS lucah dengan pakwe/makwe nya takkan pernah bosan.Kan?

Kalau berSMS biasa-biasa bosan.Dan terlintas di hati si lelaki untuk berSMS lucah.Pada mulanya,sekadar bertanyakan tentang hari ni pakai baju ape...

Dan hari esok,si lelaki mula berani sedikit untuk bertanyakan hari ni pakai dalam kaler ape...

Dan hari hari seterusnya,aku rasa tak perlu aku cerita,nanti korang meluat,seriusly.Mungkin akan melarat sehingga menyebabkan pasangan tersebut terlanjur.Juga mungkin akan terpublishnya satu klip 3gp.

Lihat?Ianya bermula dengan si syaitan yang menghasut lelaki supaya menambahkan kreativiti ketika berSMS,lalu mengeluarkan idea "oh kalau SMS lucah syok jugak ni".Melarat sampai terlanjur.Oh wathefak.

Ya,aku rasa zaman sekarang lagi teruk kot.Sedangkan time aku dulu dah teruk,so sekarang makin teruk.Makin banyak buang bayi,makin banyak makan awek sekarang ni.Senang je,ayat,lucah sikit,dapat.

So aku rasa kepada si perempuan,jika pakwe anda sedang melakukan perkara sebegini,aku rasa baik kau tinggalkan dia.Mungkin satu hari nanti kau pula akan terlanjur.Jangan jadikan timur ini seperti barat.

"Oh kau masih dara?Watefak,kitorang semua dah takde dara." - Barat

Jaga-jaga.

Adios.

15 comments:

NadiRah said...

oohhh~~!!!
what thhheeeee hack!

cinta....
walaupon ko hanya bertepuk sebelah tangan..
tu pon cinta jugak...

warrgghh....
sadisss!!!!

hohohohohoho

sembang kemas said...

sadis nad?hahaha awat ni?bertepuk sebelah tangan ke?

relax.senang.cari lain.HHA

paan kowt said...

monkey love sadis...baik nikah jer..hehe:P

NadiRah said...

bukan nad lah...
tp ayat tu yg sadis...
nad tgh cari pkwe lah ni..
nak men tepuk amai same2..
hahahhahaha

syaimz said...

macam seronok je bersms cari gini. haha. takboleh belah aku ni

Namee Roslan said...

bercinta bawak sampai kahwin lah best :) weeeeeeeeeeeeeeee. penat la bercinta pastu putus.

adinda awin said...

mcm byk pengalamn sms lucah je ko ni...haha

sergeant keroro said...

gua bercinta di antara galaksi, muahaha.

Dzarief Zuhdi said...

wadefishkek..

aku penah kena kacao der.. dia men ayat lucah ngan aku.. geli siot.. haha...;p

farah izzati yussoff said...

nad penah rase la tu cinta bertepuk sebelah tangan. haha

javanese dove. said...

KALAU pakwe suka sms lucah,
patut tinggalkn/nasihatkan dia?

Gadis Pantai Timur said...

mintak jauh lah jadi macam ni...biarlah x femes macam orang barat pun..janji maruah terjaga..

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/11/come-back-to-malaysia.html

sembang kemas said...

pengalaman tu ade,haha,tapi gua dah insaf insaf insaf.

serius gua insaf.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

keberanian yang melampau kadang2 mencelakakan diri. so watch out boys and girls, nk tunjuk hero/heroin bukanlah dgn cara buang bayi, doing bad/porn actions:( banyak lg cara lain yang berguna untuk masyarakat sekeliling.

model pakaian muslim wanita said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post