Monday, July 23

Ramadhan

Bila renung-renung balik,gua teringat,bulan ramadhan dua tahun lepas merupakan tahun gua mula menulis balik.Gua dah tulis start 2009 tapi merapu,lalu gua tukar URL dan nama blog terus menjadi sembang kemas.

Sekarang dah 2012,dah dua tahun,berlalu.Macam macam perkara terjadi kat dunia blog.Blog sekarang dah macam twitter atau facebook,tiap orang mesti kena ada satu.Yela,lepas tengok cite mael lambong gua tengok macam industri blog kat Malaysia sudah naik.

Ya.Dunia blog berkembang,tapi gua tak tau la ke arah kebaikan ataupun keburukan.Macam gua tengok banyak keburukan,banyak politik.

Ya.Bulan ramadhan masa nya kita nak mendekatkan lagi diri kita kepada tuhan.Alhamdulillah tahun ni gua rasa hidup gua terurus sikit,tak macam tahun-tahun lepas.Biasalah,selalunya manusia akan sentiasa meningkatkan diri dari masa ke semasa.

Ya.Bulan ramadhan,ambillah peluang ini untuk menambah pahala.

Adios.

Wasalam.

p/s: apa gua tulis ni?

1 comment:

NadiRah said...

selamat beramal~ ^^