Thursday, August 14

Kahwin

Selamat hari raya. Maaf la lambat buat entry raya. Ekceli bukan entri raya pun, entri lebih kepada bab kahwin.

Yelah bila tiba hari raya,semua insan bergembira,tetapi bagiku..eceh.

Aku balik kampung. Maksud aku kampung bapak aku,kampung mak aku xsambut raya puasa,diorang sambut gongxifacai aje.

Tiba di kampung..gua dah ready dah ni nak jawab ni. Yela as anak ke3, along aku dah kawin, abg aku pun dah kawin so lepas ni turn aku kah?

X mungkin.

Pakcik makcik aku semua tanya aku bila lagi aku bila lagi, aku memang kaget xdapat jawab soalan mereka. Ini bukan tahap phd dah ni, tahap soalan paling agung.lulz.

Memang aku belum rasa nak kawin, bukan ape, bukan ape, hehe aku rasa aku terlalu muda. Dengan komitmen kerja, malamnya dengan game, aw kalau ada bini konfim dia lari.

Tapi memang aku rasa aku akan kawin bila unur aku dah 30. Moga panjang umur sempat kawin.

Memang, nak kahwin, tapi kan tapi kan, masalahnya aku pun tengah mencari dan masih tidak dapat hubungi rusuk kiri aku ni.

Last2 kalau terdesak sangat aku suruh mak aku jela yang carikan.

Hehe

Adios.

No comments: