Tuesday, December 29

2015 - 1

2015

Tahun yang aku rasa best best best best dan sedikit sedih, sikit je. Kalau nak cerita makan masa beb. Aku ringkaskan je ye.

Januari
Aku mulakan 2015 dengan cabaran terhebat dalam hidup aku, dengan memanjat Gunung Kinabalu. Tak pernah hiking tetiba terus naik Kinabalu. Best, satu pengalaman yang aku takkan lupakan. Bayangkan duduk atas awan, pastu kau pergi mandi. Beku!

Februari
Bulan 2, selalunya aku akan sambut Chinese New Year kat kampung. Time2 macam ni aku apa lagi, kutip angpau jela. Satu lagi, membe aku kawin. Beeyo ngn Ecah kawin. Seronok la jumpa balik kawan2 lama kt wedding. Ramai yang puji aku nampak fit. Cis!

Mac
Pengalaman driving 10jam dari JB - Kedah. Bawak Myvi sendiri, seronok pergi Kedah. Membe kawin jugak. Sampai Kedah lepak dengan geng Kedah pungpangpungpang hang pasaipa biceps besaq sgt. Lepak tanjung dawai best.

2 comments:

IQ = Iez Qis said...

sambung2....nak baca!

husna_atiqah said...

Mohon sambung asap!! Hahaha