Friday, January 28

Last Entry

huwaaaaa~~
ala..apsal lu nanges?lu ni xrock ar der,
lu nak gua pujuk lu?
tarak masa..buang masa,
tapi apsal lu nanges ni der,,
lu da nak mati ka?or lu dah nak blah?
ape?
lu nak balik kampung?

Tamparan Wanita

kali ini gua kembali dalam rancangan "Wanita Hari Esok"
kali ini gua dengan selamba menjemput artis-artis tanah air kita,
cik siti wan kembang kempis.
ya,cik,di sini saya ingin mengutara selatan-kan satu soalan kepada encik,ehh
cik kembang kempis,

Hati Lelaki yang Keras

alah,
benda same gua nak cite,kali ni dalam rancangan Lelaki Hari Ini!
yeah,bertemu lagi kita di dalam rancangan yang hot meletup,
kali ini bertajuk "Hati Lelaki,ada taman?"
haha.gua sebagai lelaki,gua kena tahan taman2 gua supaya tidak dicemari oleh
kulat2 busuk,lalat a.k.a langau,ala,
korang mesti da biasa kan benda ni.

Thursday, January 27

Hensemkah Anda?

seperti tajuk di atas,hensemkah anda?
jika hensem,sila lah komen gua ok,kah3.
gua taw,yang lawat blog2 gua ni sentiasa hensem,dan cun2 smua,
kcuali..
kcuali la..

gua sambut Gong Xi Fa Cai

wawawawawawawawawawawa.ni ming pai ma??
xlame lagi,kawan2 cina gua sambut raya cina,gua ada kawan cina ka?
kah3,gua pun xtaw,classmate tu ade la,
klu kawan2 yang dlu tu,ade gak membe2 sengkeh sana sengkeh sini yang cina.
kah3
sambil ucap kat membe2 gua,gua pun actually sambut gak la raya cina,
gua kena balik kampung,bile da balik kampung je,kena start speaking cina,
adoi2,
klu stakat gong gong,gong xi fa cai,tu ok jep,mudah.my je tuh.
klu time dia marah2 sepatah haram gua xfaham,kah3
tapi yang bes nye la,time makan besar kot,syok,syok ape?

Sunday, January 23

SEMBANG KENCANG vs SEMBANG KEMAS | Timbal Balik

haish,da bape kali gua nak cite,gua bukan si polan itu ok,
bukan ape,
ade yang cakap gua ciplak dia punya name,
b4 gua jadi blogger,gua xtaw pun name SEMBANG KENCANG ni.
b4 gua bwat blog,gua da pikir name SEMBANG KEMAS.
gua xtaw plak wujud SEMBANG KENCANG,
jangan nak kate gua ciplak name dia plak.
gua tgh emo ni.
sape x emo,
gua paling pantang kena tuduh2,
sape tuduh gua,kat situ jugak kena chop.
aduh2.
xfhm2 ke,gua da cite kat entry sebelum ni kan,sape yang folow gua,dia taw la.
sape xfolow,mmg la xtaw,
yela,mentang2 gua budak baru kan,
gua taw gua sape,
sape yang cakap gua ciplak dia,
aku bagi ni,
PALE JIMBIT KAO.
tensen2.
gua sebagai owner blog ni cukup terasa.

CERITA LEBAT

waduh2.
gua da penat sampai 3 entry gua tulis.
kali ni gua nak promote ckit blog membe gua.
klu lu nak baca blog yang ayat dia kaw2,
g la cni,
lu orang boleh membaca entry2 beliau yang gempak.
gila kentang smuanya.
ayat bagai aur dengan tebing lah gua kata.

p/s:ceritalebat,blanje gua ayam penyet 1 bulan ok.kah3

Kisah Benar | Anjing ditangkap Polis

seperti entry2 gua yang sebelum ni,cite pasal anjing kat U gua nih.
lu orang baca x?
xbaca?
emm.
ni yang 1st
ni yang 2nd,
korang baca la dlu,gerenti tertarik.
kali ni gua nak cite la,anjing tu dah kena tangkap,

Krisis Bola Sepak

setelah lame gua menyepi,skali lagi gua menulis entry.

kah3.
...
bukan ape,gua bz dengan dota gua,tiap minggu ade.
huh.
gua xnak cite pasal dota.
gua nak cite pasal bola.
krisis bola sepak antarabangsa.
memandangkan Malaysia da menang piala suzuki,
lepas ni menangla piala yamaha plak ok.

Friday, January 21

Header belambak lambak.

hah.kali ni gua punya entry,gua tunjuk gamba je k.
xyah panjang2.
kan3.
ni smua gamba header yang gua buat,smua cam sampah.haha

1.gua edit malas.
 2.gua edit rajin ckit.
 3.patutnya ni no4,silap.mamposlah.ni rajin gile.
 4.ni plak patut no3,biarlah sape pedulik,haha,ni cam bongok je.
 5.ni kaler zaman jepun,gua main conteng2.

p/s:pasni gua nak conteng lagi la.kah3

Kisah Aneh 2 | Anjing Tangan Panjang

name pun tangan panjang,taw2 jela kan.

entry kali ni berkait rapat seperti adek beradek dengan entry yang lepas,
benda ni gua nak cite lame da,
tapi disebabkan prosedur2 di penjara,
gua terpaksa men'delay'kan entry ini,
seperti yang lu oll's taw,

Thursday, January 20

Gua nak jadi Bro. Ben gak!

kah3.
entry ape ni sial,hai,
bukan pe,gua pun nak jadi jugak cam bro ben ashaari gak,
xkire,
pasni gua nak beat bro ben,gua nak jadi taf cam dia,
kah3
penat2 gua beli alatan gym,
xguna pun kan,
xpe2,lepas ni gua taf,
lu oll's jangan jeles k.
keh3.
tapi xnak la taf sangat,takut noris lari plak t.
haha.
to bro ben,gua salute lu la.
pasni gua nak beat lu.
kah3.
adios!

p/s:bro ben,camne lu leh jadi taf?ajar gua bole?keh3

Kisah Aneh | Anjing menjadi manusia

kali ni gua nak cite pasal sumpahan2 la plak kan,
mak sumpah anak jadi ikan la,
jadi singa la,
tu smua sikap manusia yang derhaka pada ibu bapa,
cam haram x?
haram kan?
mak bapak susah payah besarkan,
bagi minum susu cap gantung,
bagi minum susu formula A la,
formula einstein la,nak kasi anak tu pandai,
last2 jadi panda,
mata bulat lebam2.

Wednesday, January 19

Hebat x?

kah3,gua terdesak nak guna benda ni,lu orang pikir gua hebat x?
haha.
seyesly xhebat lgsung,ade yang lagi hebat kan.kah3
gua xnak besar2 kan cite ni,
tapi,gua nak cakap 1 je.
gua terpakse kluarkan header buruk ni,
xpe2,bak membe gua cakap seni beb.
jadah seni buruk camni.
kah3


p/s:header gua buruk.

SEMBANG KEMAS vs SEMBANG KENCANG

haha,setelah dipikir2,gua terdesak kluarkan entry ni,mungkin ade yang penah taw wujudnya blog sembang kencang,tapi gua nak inform kat lu oll's smua.
gua bukan sembang kencang,gua sembang kemas je,
sembang kencang da jadi veteran/senior,
gua baru junior je.
maybe ade yang tersalah faham.

Tuesday, January 18

Da Dapat Tu Kongsi La,Jangan Makan Sorang

gua tengah testing2 blog lagi,nak cari header2 yang cool lagi,template2 yang cooler gitu,
supaya lebih ramai orang datang,tapi gua xnk buat berat2,
simple and dimple,also pimple.
sesape yang ade idea.

Kisah Blogger | Celupar

humm,
setelah difikir,setelah di adaptasi,setelah ditelaah oleh gua
gua mendapati,setiap blogger mempunyai sifat yang kurang enak
kadang2,mereka celupar,
kadang2 mereka lupa siapa mereka,
termasuk la gua,kah3
ni dikira sesi muhasabah dan munahsarawak.
munasabah diri la.
WTH!!
gua da pandai fikir sejenak,fikir2 gua tertido,
kah3.
gua xleh pikir panjang2,pikir trus buat,
kah3.

berbalik pada topik!gua merapu,menipu lu smua.


Monday, January 17

Blogger | Genius??

setelah lame gua menyepi,jangan harap ade yang merindui.
kah3,
bersajak ckit,bukan ape,gua letih da nak post entry ary2,
lagi 1,gua da ade cerita HOT untuk tatapan cucu cicit birit gua ni,
tapi gua tahan dulu,gua tggu benda tu da settle barula gua postkan entry kat cni.


Saturday, January 15

Lelaki Mulut Celaka | Perempuan Mulut Puaka

ibarat tanam padi,makan padi.
xkenang budi langsung.
bese la,perkara ni terjadi antara pakwe2 dan makwe yang ade kat dunia ni,
perkara ape?
ala,xleh lari lah benda ni kalau dalam masalah rumah dan masalah tangga,


Friday, January 14

Lepas Solat Jumaat | Mereka Berbogel

hah,ni entry gua lepas jumaat tadi,
ni bukan artikel2 lucah,tetapi hakikat dan kebenaran,
gua xsuka sembang lucah2,sembang kemas aja.
sebelum berkata2 perlulah berfikir kan.

kah3
ini insiden berlaku selepas abes saja solat jumaat.
bertempiaran mereka2 berlari balik.

anjing anjing dalam U gua.

seperti yang dijanjikan,gua da susun schedule2 gua,tajuk ape gua nak tulis lepas2 ni.
susun dengan merapi,terapi,dan juga kemas.
kah3.
tula,lu oll's,melepas da ngan entry gua yang lalu,kepada mereka2 yang baca entry lepas,lu orang taw kan tajuk pe tuk entry kali ni kan?
kali ni,gua nak cite pasal businessman,gua xtawla MLM ke x,padahal smua taktik same jew,dlu gua da kena,gua da serik,walaupun lu tunjuk gua keta BMW ke,merc ke,gua xlayan,gua bukan xnak


hebat-hebat cilake

haha.
sape xbangga masuk U kan?
mestila bangga,orang bodo je yang xbangga masuk U.
xbangga sebab xmasuk U kan?
haha.
gua keterlaluan,patutnye bersyukur,
lagi2 kalau masuk UTM ni kan,
macam2 ade kat UTM ni,MLM ade,pencuri ade,polis ade,


Thursday, January 13

Sikap Perempuan:L.E.M.B.A.B??

haha.hahahahari ini.gua nak ceritakan pada lu lu dan lu,
betapa hebatnya kuasa seorang perempuan.
yela,klu ahli sihir kat eropah dlu2 semua dipanggil witch kan,
sebab perempuan.
haha3
tapi sehebat hebat perempuan zaman dulu dan zaman sekarang,ade jugak lemah dia,
lemah kat mane?
bahagian mane?
ops!
gua xleh mencabul hak asasi perempuan,bahaya lol,nanti kena saman mampos gua,


Melayu Mudah Lupa

assalamualaikum.
kali ni la,biar lu o'lls dengar ceramah ustaz pet ni.
ustz mat rempit.
kah3.
gua nak cite pasal melayu yang alpa dan mudah lupa,bukan ape,gua yang rock2 ni der,
ingatkan tuhan gak,biar rock janji tidak lupa pada-Nya.
gua nak cite ckit pasal membe gua,dlu dia budak kampung,skrang,dia da jadi budak bandar beb,


gelojoh nak traffic.

alah brader,standard ar,smua orang nak duit cepat kan,lagi2 duit nuffnang.
pehh!
menyirap gua kalau denga ayat ni,
gua tawla,sifat manusia macam lu ni gelojoh,baru je berblogging,
dah berangan nak dapat duit sumbangan nuffnang,
lu ingat nuffnang nak bagi kat lu ke?
nuffnang xbagi kat blog sampah macam lu la der.
baru jew berblog,da ajak orang like2 page lu?
ape cer?
nak traffic belambak2?
diorang klu like pun,belum tentu diorang baca blog lu,
blog lu kan sampah,
entry kutip kat mane tah.
lagi2 yang disuruh like secara paksaan.
ni da dikira kes cabul da der,
cabul hak asasi manusia.
gua dah ceramah kat lu,lu beringat la.
simpan dalam hati,jangan simpan dalam peti.






p/s: gua bermonolog dengan diri gua sebenarnye.gua rase cam cilake.

Trend Zaman sekarang.

gua masih dengan blog sampah ni,tapi sampah pun gua sayang macam gua sayang noris gua.
huahua.setakat ni la,gua nak ceritakan pasal trend2 orang malaysia skrang,
tak kira orang tua,muda,bayi,nenek,datuk,moyang,cucu,cicit,cirit,birit.
semuanya trend yang same.
korang ingat x,dlu ade macam2 trend,
yang #1 trend skinhead,tahun bape tah aku xingat,
yang penting,rambut botak,naek vespa,peh cun,
budak2 melayu la selalu tiru sana sini,nak buat botak,bajet skinhead,
bile ajak gado bawak geng,bile sorang mula kecut kemaluan.
ni la contoh orang melayu tiru.

yang #2 ni plak,pasal budak2 punk,yang ni gua gelar geng kepala busuk,
klu skinhead dengan xde rambut,yang ni plak rambut pacak berbau hanyir,
guna telur tuk keraskan rambut dia tu,telur pe tah guna,telur babi kot.kah3
ni pun satu bajet,bajet bole lawan guna pedang la kan,cocok guna rambut.
kepala jimbit ko.

yang #3 la plak kan,pasal gothic.ni tah pape,jalan ramai2 bawak payung yang berlubang,padahal basah kuyup,kah3,bongok,lagi2 ade kepak,bajet bole terbang cam
tinkerbell la plak,sekali gua patahkan sayap,mula la nangis panggil mak,
dah3,pegi balek planet lu tuh,lu kan ade sayap!perli gua.



yang ni latest edition la gua cakap sama lu,hebat.
sekejap je sesetengah budak2 skunk tiru,budak2 melayu la katekan.gua pun melayu gak,agak2 la kan nak kutuk bangsa sendiri.maap.lol.
ni gua nak cite trend terkini la,yela semenjak negara kite hebat,semua dia tiru.
tiru rambut,tiru baju,tiru smua la,ni bukan black metal.
orang putih kate ape..yellow yellow.
kejadahnya anda.
.....
.....
....
....
...
jeng jeng jeng.trend terbaru,smua budak pakat ikut pakai jersi malaysia kan.
kalau dlu,duit tu sanggup bli baju negara laen cam england.
tapi da pakai jersi malaysia plak,yela,semenjak menang AFF kan.

p/s: dulu2 time malaysia xmenang,lu oll's support malaysia x?xde pun gua nampak jersi malaysia dipakai,dihina lagi ade la team malaysia.

Wednesday, January 12

Manusia Takde Dalam Rantai Makanan Haiwan.

ececeh,sesekali nak cerita pasal sains jugak kan,
tapi ni bukan fakta la,hanya pendapat dari gua yang jahil ini.
gua dlu penah terbaca la,satu ayat macam tajuk gua ni,
manusia tiada dalam rantai makanan haiwan,
faham x rantai makanan?
klu xtaw,rujuk buku darjah 3 or 4 yang edition latest,
btul gak kan?
so,anda anda dan anda semua,usah bimbang,kejadian haiwan buas makan manusia,
bukan selalu didengar,
yang kena makan tuh,sendiri cari nahas kan?
tapi ade la jugak,
kadang2 penoreh getah xbersalah kena baham.
sadis dan syahdu sungguh.
tapi yela kan,Allah menciptakan manusia,bukan untuk menjadi makanan kepada haiwan,sebab tu la manusia ni darjat nya lagi tggi dari haiwan.
xsilap gua la,dlu gua punya membe penah cakap,
kat dahi manusia ni ade tertulis kalimah Allah.
so binatang2 smua xberani nak berhadapan dengan manusia.

wallahualam.


p/s:maybe sebab tu binatang buas baham ikut belakang kan.kah3
p/s:kalau manusia perangai setan,itulah sekeji2 binatang.

dRBook la pulak!demn!

hah.
ni nak cite pasal dRBook.
ntahla mamat yang sorang lagi ni,nak tiru mark zuckerberg,nak buat web sosial.
yang dia nak buat ni,bukan laman web sosial,tapi laman web so-sial.
kah3.
ntah la ape cite ngan dia nih,jap ni jap tu,
xjadi jugak,
duit pun abes,baek derma anak yatim kan bagus.
kah3.
gua rase,lepas mark zuckerberg taw benda ni,gerenti la dia xjadi nak tutup facebook.
mark zuckerberg,gua merayu pada lu,gua xnak maen dRBook,gua nak facebook jew.
hahaha3.


p/s:dR Rozmey,jangan saman gua ok!kah3

Tuesday, January 11

demn!xde orang nak baca blog gua.

emm..
kali ni gua nak mintak pendapat para pembaca,
pari pembaca pun bole bagi pendapat masing2,
open to all readers k.
sebab nye ak bwat entry ni,sebab ak rase xde orang nak baca ape yang aku tulis,
maybe aku tulis dalam ni semuanya sampah2 belaka,
celaka!

gua nak taw adakah entry gua yang ditulis ari2 menepati citarasa sang blogger?
gua rasa macam ade xkena ckit la ngan blog gua ni,
rase macam xsyok sangat kan?
sape stuju?
angkat bulu kaki.
bukan ape,gua rase macam asyik menulis karangan sekolah rendah je,
tapi gua xtaw la klu ade pembaca yang suka akan karangan sekolah2 ni kan?
gua xtaw.
disebabkan dilemma inilah membuatkan gua menulis entry ini.
sape2 yang membaca,sila tinggalkan komen anda serba sedikit tentang blog gua ini ok!

p/s:gua dah gile sampai jadi sesame street.

Monday, January 10

Losyen Mustajab Pati Halia

alah,ni entry pasal losyen ni yang budak2 zaman skunk dok pakai,
nak kasi ilang lemak la,
kasi punggung ketat la,
hilangkan buncit la,
klu juz pakai camtu je xjadi sebenarnye,
kenalah diikuti dengan exercise,
xcaye?gua punye akak penah pakai benda alah ni,
dia sertakan dengan niat2 untuk kurus,
berserta senaman.
dia cakap dia guna time nak pegi jogging la,
dlu gua pun penah pakai benda alah ni,
berhasil,tapi gua kena la buat sit-up jugak untuk kempiskan perut,
kah3
gua da cakap kan gua ni 'ROY'
haha.
gua jugak nak cite,benda ni jadi kat gua,
gua pakai benda ni time gua demam,and time tu plak sonata musim salju kan,
disertai lagu Hazami yang feymes waktu gua skola-skola dlu,
gua nak bagi warning la,jangan la pakai benda alah ni waktu lu oll's dmam k,
akan menambahkan lagi kesejukan pada badan lu oll's smua,
dan membuatkan anda punye dmam makin truk,
gua da hadap da benda ni,
gua pakai,trus jadi sjuk,cam duk kat europe,
seyesly,
dont try this,
nasihat dari gua yang da penah alami nye.

p/s:belilah sekarang,sementara stok masih ade di kedai2 berdekatan.
oi sape suh ko promote barang owg?cibai!

Semuanya tentang Ana Raffali

hari ini,Isnin,gua pegi kelas macam biasa,esok JB cuti,sronok gua,kepada yang x cuti tuh,hapy holiday la ek.
kah3
lu oll's jangan la jeles,tuh sifat setan la,
...
...
...
gua pegi kelas,gua terdengar,
sok sek sok sek sok sek,
ana raffali,
sok sek sok sek,
menang AJL,
sok sek sok sek,
adeh,kiri kanan depan belakang sebelah atas bawah semua cite ana raffali,
pastu,
gua dengar gak,ade yang xpuas hati,
why ana raffali?
why?
nong sak plak ktong seh,
bahase pe tah minah ni cakap,
gua rase mesti dia peminat FT kot,ala-ala superman gitu,
gua nak tanye lu o'll la,
ape perasaan anda apabila ana raffali menjadi juara?

haha.
mggu ni gerenti lagu Ana Raffali bermain di mulut2 remaja zaman kini,
dan juga di corong2 radio,
mesti lagu dia feymes nanti,
gerenti la kan.

NAMA PENUH: Ana Nur Hidayah Mohd Raffali
NAMA SINGKATAN: Ana Raffali
TARIKH LAHIR: 4 November 1985
TEMPAT LAHIR: Kuala Lumpur
ADIK-BERADIK: Anak ke sembilan daripada 11 beradik
KARIER: Penyanyi dan penggubah lagu
PENDIDIKAN: Graduan Kelas Pertama Ijazah Sarjana Muda Pendidikan TESL (Kepujian), Universiti Teknologi Mara (UiTM)
NOMBOR TELEFON:012-3456789

nih ha ckit2 pasal ana raffali.
P/S:ANA RAFFALI,U R THE BEST,PEDULIKAN APE ORANG CAKAP,GUA TETAP SOKONG LU.WAKAKAKA!

ETNIK kreatif

kah3.
nak tergelak aku,masuk kelas etnik tadi.
xdela bosan sangat,kira ok la,lecturer etnik pandai bersyarah dan berjenaka.
ditambah pula dengan 2 3 peribahasa.
juga ditambah dengan senyuman,bole tahan gak,
klu time muda2 dlu gerenti lecturer gua ni cun gile.
dah tentu nyanyi etnik kreatif kan3.
kah3
sempoi,
dia memang matching la dengan etnik,etnik kreatif la sikit.gua kasi can.
tapi juri2 xkan kasi can la,sebab etnik kreatif da xde kan?
yang paling lawak,bile gua ngan geng2 gua digelar pulak sampah masyarakat.
tapi gua taw,niat beliau nak berjenaka.
actually tajuk arini pasal masyarakat,
sorang hamba Allah ni la,membe kepada diri gua,
telah menyebut Sampah Masyarakat.
pastu,kitorang semua yang kena,
ngan rambut merah masing2 tunjuk belakang,
kah3.
kan dah kena.
moral of the story,
jangan kaler rambut anda,nanti anda akan dicop sampah masyarakat.
seyesly.
gua xbohong!
p/s:gambar bro ni xde kena mengena ngan lecturer gua.credit to Google.

cerita dulu-dulu:betapa syok nya berblog

ni cerita pasal cerita gua dulu dulu.
...
...
...
...
...
...
...
...
gua nak ceritakan,kepada lu oll's smua,
jangan la lu'olls buat macam gua,adeh,serik dah,
janji lepas ni klu dapat sebijik lagi,jaga elok2,
dapat ape?
ni cerita laptop gua la,gatai tangan bukak sana cni,trus jahanam,
tapi gua bukak aritu,bole ON lagi,
lepas gua antar kat 1 kedai kat jB ni,
trus rosak,dia wat rosak xnak ganti,cibai!
tapi silap gua gak kan,yang pegi maen laptop xtutp 24jam,
mampos,klu gua xmakan minum 24jam pun leh sakit da kan,
and now,terpaksa la gua pinjam laptop membe2 gua untuk gua update blog ari2,
klu lu orang ikut kisah gua dari dlu lagi lu orang da taw la gua xde laptop sendiri,
ni pun nak ucap trimas to Paob Mahadzir,
gua guna laptop dia,gua bawak balik bilik gua,
kah3.
xpe
dia xmarah punye,dia orang baik2.budak surau.
hahahaah.
klu la gua taw betapa syoknye berblog,dari dlu lagi gua jaga laptop gua tuh.

perlu ke pergi kelas?

bagi diri gua yang pemalas ni,
gua nak tanya diri sendiri,
perlukah gua pergi ke kelas?
kah3.
diri gua yang setan akan kata,xyah pergi lah,tido lagi best!
diri gua yang baik ckit akan kata,lu nak dapat 1.90 lagi ke epul?bongok!
yela3.
gua janji xnak buat dah.
serik la!!!!
demn.
eh,
tapi klu gua xpegi kelas,gua bole study kat bilik?
diri gua yang setan bunyi lagi.
lu ni memang banyak sangat setan bisik kat tlinga tuh.
diri gua versi baik kata,g siap cepat2,kelas kul9 tuh,klu telambat t terlepas la plak kan,
and then gua pun pergi la siap2.
klu lu oll's,perlu g kelas x?

tolong ingatkan aku.

tolong ingatkan aku,
kelas di pagi ini,
pada jam sembilan pagi,
oooo.


p/s:credit to ana raffali,congrat skali lagi.kah3

gemuk ke boyot?

lalalalalalala.
mencarut plak.
demn.
gua nak cite,pasal pemakanan plak.barula ngancam kan.
ni cite pasal orang gemuk2.
bukan nak kutuk,gua pun gemuk gak la.
demn u!
kah3
relax2...
...
...
ni gua nak start cite,
gua ade membe kat kampung gua,
dlu badan dia solid molid,
ni laki,bukan pompuan,
dlu dia taf,
skunk dia da 'ROY'.
gua rase la,ape yang dia makan ek?
alah,nak cakap orang plak,gua pun same la,
kah3.
gua dlu kurus beb,skunk gua gmok a.k.a ROY
gua rase smua ni salah sape ek?
bukan mak gua,mak gua masak sedap2
haha3
ni smua salah nafsu makan,gua pun satu,xleh tahan,
mungkin gua ni banyak makan junk food la,so lu oll's smua,
jauhi JUNK food k.
gua tibai acekrim byk siot,jajan la.
lagi satu,gua rase gua jadi ROY sebab gua bahagia kot.
haha3.
macam ROY cite gila-gila remaja tuh,bahagia,
xlame lagi bo'ROY' la tuh.kah3

Gua da agak dia!

haish.
rezeki ana raffali,
dia menang AJL.
so gua xkesah,yang gua nak,pasni dia ajak gua duet plak,
arap2 dapat masuk AJL 26 ngan dia.
kah3
berangan.
gua nak duet ngan dia lagu Kalau berpacaran.
kah3.
btw,
gua tetap sokong Superman!-hanyut seyh.
persembahan terbaik?
ok la tuh dari gua ni kan.
ala esok2 mane taw,kalau gua malas ngaji,gua masuk nyanyi plak,
harap2 bole la gua beat smua.kah3
berangan lagi.
papepun
CoNgRatUlationS-Ana Raffali.

Saturday, January 8

Alamak! 2

luorang dah baca entry gua tajuk Alamak!
klu da,luorang msti taw..huhu
taw ape?
ini yang kite nak taw kan.
yela at last la,gua da dapat header,tapi gua xpasti la kena ke x ngan belog gua ini.
sembang kemas,sembang sambil kencing.
ok x?
lu o'll agak2 la,menepati citarasa kaum x?

anda call,si dia tekan button merah.

haish.
gua tgh down sial.
klu benda ni jadi kat luorang,gerenti lu orang pun akan down,
hummmm..
anda rase ape jika anda call si dia,and si dia tekan button merah?
rase macam hidup anda tidak ade orang yang sayangkan anda kan?
haish..
...
...
...
...
...
...
...

kepada semua repeaters!

emmm..
gua segan nak cakap gua ni seorang repeater.
repeat pe?
repeat subjek la kan.
gua kena repeat disebabkan oleh lecturer2 yang tidak ada hati juga tiada perut.
gua xtaw,
walaupun gua ponteng gua tetap study pew.
so,gua nak sarankan kepada repeaters semua..
bahawasanya..
...
...
...
...
...
walaupun anda kuat ponteng,pastikan membe2 sign attendance anda.
kah3.

hingus berjela jela memenuhi mee cawan ku.

adeh,time2 dunia musim sejuk macam ni,slalunye anda2 smua akan mendapat demam kan.
gua pun xlari la dari demam.
gua xdemam,
just hingus berjela2 panjang.
da bole minum guna mulut da.
ei jijik btul lu ni epul.
....
....
....
....
....
....
....
p/s:jagalah kesihatan anda.entry kejadah pe la kau ni epul.

Thursday, January 6

Pengarah Filem Malaya ternama dan terbaru

gua nak jadi pengarah la ckit kan.
gua nak gabungkan ketiga2 movie malaya zaman ini.
movie hantu.
ghost story,
ni cerita mengisahkan percintaan antara si hantu dan manusia.
mula2 mereka berdua ni couple jew.
and then da start la si hantu(laki laki) mula la nak ringan2 la,
pastu,si pompuan tidak mahu diperlakukan begitu,
disebabkan pompuan tersebut tidak mahu,
si hantu tersebut mula menjalankan misi beliau untuk men"SANTAU" pompuan tersebut.

hah.
kan lepas da kena santau tu,si hantu tu plak menjalankan projek beliau.
projek beliau dinamakan "DAMPING MALAM"


selepas la dah damping malam2 korang taw la pe yang jadi kan?
buat anak.
berbaur lucah ckit entry gua nih.
tapi gua taw batas2.
batas untuk bercucuk tanam pun gua taw.


after dat,kluar la plak JANIN.
yela,da buat anak gerenti la dapat anak.
tapi si pompuan tu xnak pregnant,yela,malu anak hantu kan,so
si pompuan tu gugurkan kandungan beliau.
beliau tanam jauh2,tanam kat mane ntah gua lupe.
xlame kemudian,JANIN tersebut mula mencari ibu bapa dia.....


keh3.
mula la cik pontianak mula mengilai.
kehkehkehkehkeh...fakehkeh.
moral of the story,janganlah anda merosaka=kan anak dara orang.
ceh,xde kena mengena.

alamak!

haih!
alamak.
tutttttt.(gua mencarut)
diharamkan tuk budak bawah umur,atas umur pun xbley.




gua tengah pening header pe yang gua nak buat ni?
nak bagi stylo,dan menepati name belog gua.

jangan tido dah

seperti yang dijanjikan,gua xmimpi otromen pun la,
adeh,
tapi gua dpt bgun 6.30.
1 pencapaian baru tuh.
bole mekap tebal2 ckit b4 g klas!
haha.
haram jadah!

jangan tido lagi

entry gua nak masuk tido,harap2 gua mimpi jadi otromen.
yehhhaaa.
terlupe esok klas kul8,
jangan mimpi lame sgt k,tamat cite otromen kul6.30
gua nak bangun.

kerana AWEK,kawan kawen lari

ni gua nak cite pasal lumrah idup la an,
hebat an hidup ni,
cam2 bole jadi,
kawen lari la,
kawan lari la,
lumba lari la,
ape lagi,
dah xde pape dah.

ok gua nak cite la,xnak gua merapu,
t gua kena sapu plak an.
ni cite pasal antara awek dan membe,
klu ikutkan awek,kawan lari,
klu ikutkan kawan,awek lari,
klu ikutkan hati,kawan lari dengan awek,
dah3.
merapu lagi,
itulah yang gua nk ckap,
pilih antara kawan dan kawen
laen kan.
klu lu orang smua terikut2 sangat ngan awek,nanti lu orang cepat bosan ngan awek,
and then lu orang plak yang lari kan.
t klu luorang jarang2 jumpe awek lu kan,
lu orang akan rasa rindu kan,
dan lu orang x akan rase bosan kan,
yela klu hari2 jumpe,hari2 kfc,hari2 mcD,
bosan la an.
t da kawen jumpe lagi,lagi tmbah bosan kan,
dah xleh lepak ngan kawan dah kan klu da kawen
hah,tu la
t da kawen dah xleh enjoy ngan kawan2,
kena dok umah jaga anak bini mertua smua an,
enjoy mean lepak2,
bukan enjoy p clubbing,
manusia pa tah enjoy kat clubbing,
wat semak otak je an,sumbat otak,and then kiok.

mm.
so,ikutlah korang nak wat camna,idop gua ngan idop gua,
idop lu orang lu orang pandai2 la tanggung pandai2 la jaga kan.
adios!

bole tido time tggu service kfc

malam tadi baru jew gua makan kfc,
gua da lame teringin makan cheezy zinger tuh,
at last,
dapat gak kan.
gua xkesah la kolestrol belambak ke hapa,
gua tibai jew,gua bukan makan ari2 pun kan.
naseb baek gua dpat makan gak,klu x gerenti gua kempunan,
orang ckap klu kempunan ni bahaya,
bole mendatangkan insiden2 yang tidak diingini seperti
gastrik ke kan,kan kan???
bongok.
tak makan mesti gastrik.
xdela,dlu orang tua2 cakap klu kempunan nanti ade la berlaku eksiden2 yang kecil,
ataupun eksiden besar pun bole kan?
ntahla.

tadi mase gua order kfc tuh,service lambat la,gua beratur dkat sejam,lagi setengah jam ckup sejam,
lame kan kan kan?
ala
bese la tuh,sape suh oder banyak2,
padan muka,
gua tengok muka cik adik ngan cik abang tuh dah kalut,
lupe ape yang gua oder,
mintak dinner plate,
dapat botol sos,
mintak sos tomato,
bagi bmw sebijik kan.
kan t bgus,
haha
gua xley blah tgok muka cik adik tuh dah kalut2.
naseb baek gua cool jew,
klu la bukan gua,gerenti da kena maki lembab sangat kan3.
papepun,thanks pade diorang gak,
dpat gua makan cheezy zinger,
gua ingtkan dia da bagi regular zinger,
kang xpasal2 gua songlap smua sos kat situ.
kah3
adios!

p/s: lu orang nak x?gua nak blanje free nih,just right-click and save image ok!

Wednesday, January 5

At Last la kan3

haih,
entry2..
terpakse gua perah otak,
pas perah,
minum,gerenti belambak idea2 kluar kn,
korang xcaye try la,
jgn perah otak luorang,perah otak membe2 lu yang genius tahap babi terbang tuh.

ha3
berbalek pada topik,atau tajuk besar kite,
gua nk cite,hari ke3 klas gua,
kali ni gua full,
xponteng,
alhamdulillah,
bangga dengan diri gua yang xensem ni,
xensem xpe,janji klas kali ni xponteng kan.
yang da lepas tu,mampos gi ar.
da lepas,watpe nak jadikan nostalgia kan,
jadikan pengajaran,
and then,
korang boleh idop senang,
lagi 1,
blajar ikut prinsip 3idiots,
mengejar kecemerlangan,bak kata Ranchoddas.
kah3.
adios!

Tuesday, January 4

budak U maner yg bole challenge gua?

ha3.
gua punye pointer,
gile gempak,
ckit lgi nk jdi no torres.
klu buang no 1 kt depan,
da jadi torres,
kan3.
gua nk challenge,
budak u mane yg boleh beat gua?
semua xleh beat gua,
gerenti!

Monday, January 3

1st day dah ponteng.bagus kan?

ni cite 1st day gua,
gua xleh tahan,
gua trus ponteng,
gua gian,
xlame lagi gua jadi mat pet,
penagih ponteng tegar,
tapi xper,
gua xmiss pape pun arini,
xblaja lagi,
just terlepas 1 benda je,
membe gua ckp lecturer baru cun,
tapi gua blom terlepas semua lagi,
mggu dpan kan ade lagi.
boleh jumpe laen kali.

hadiah untuk si dia

hari kelahiran sudah tiba.
ape gua nak bagi pada si dia.
jika lu orang tahu bagaimana.
sila bagitaw pada gua.